Аз и на тъщата казах да не купува плодове внос от турция ама тя не ме слуша, там пръскат 2 до 3 пъти повече и то със спец препарати, евтинки... Мандарините и портокалите от там са най токс
Никой не купува ябълки с червей, освен японците но те са малко гака, всичко гледа външния вид. Аз пръсках 5 пъти лозето, някои съседи 7 пъти, други със специални препарати... Единствено цената на препаратине и трудоемкостта ограничава пръскането.
Всички знаем ползата от плодовете и зеленчуците.Но защо някои круши и ябълки миришат на химикал?Каква е ползата от тях,ако са третирани с разни химикали за дълготрайност,ако вместо витамини,поглъщане отрови?
Кои са есенните и зимните храни за силен имунитет?