149

Анонимен

преди 5 месеца

Делян Беевски ли ще я ръководи тази партия?

148

Анонимен

преди 5 месеца

правилно ще да е девети септември но без окупационна армия ще видят власт през крив макарон.

147

IQ 3.14

преди 5 месеца

До Вътрешна Армия е МВР вътрешни войски си беха вътрешни войски. техния аналог в момента е т.нар. росгвардия. мелицията си имаше секви бобови и борба с масови безредици.

146

Анонимен

преди 5 месеца

"Народно движение - 3ти Март"....само липсва крилатата фраза от манифестациите преди 1989 - КПСС -БКП, ВЕЧНА ДРУЖБА!

145

до 160

преди 5 месеца

Жандармерия през 1941година няма бе, сербезино! Създадена е на 26 януари 1944 година! От СССР през 1941 идват 8, а не 15 групи! Повечето са стари немощни старци и Сталин явно се е отървал от тях! Те бързо загиват или са изловени, а някои, попаднали след хубавия живот в СССР във враждебна среда се самоубиват и предават. Но младите здрави комунисти като Чочолу, Кирил Видински и Коста Лагадинов съсипаха фашизма и изградиха НРБ! Лагадинов почина на 98!

144

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен "Правете си извода на кое посолство ще служи новата фигурантска партия!" Хе хе, в България всички партии служат на Посолството. Дори и тези, които се правят, че служат на друго посолство. Нашите политици живеят за да служат на чуждо посолство. Единствената промяна през годините е, смяната на Посолството. Първо беше Немското, после беше Съветското, сега е Американското. Господарят се сменя, но Слугинажът е Вечен.

143

Вътрешна Армия е МВР

преди 5 месеца

Тодор Живков наричаше Милицията ВЪТРЕШНИТЕ ВОЙСКИ............Иван Костов наричаше общо Армия и Полиция СИЛОВИ СТРУКТУРИ.............Лапнишараните само вярват че тези структури са в някакъв конфликт освен обичайните за пари и прочие.................ДЕМОГРАФСКИ КАДРИ НА ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ НА ТРОЦКИ СА ПОДАРЕНИ ПРЕЗ 1918 НА ПОЛЯКА ДЗЕРЖИНСКИ ДА СИ СЪЗДАВА КГБ И СИЕ

142

Дядо Соци

преди 5 месеца

До Анонимен 140 Аз въпроси към Путин нямам , а към руските майки. Защо позволихте на Путин да убие синовете и мъжете ви ? Само вие можехте да спрете лу-ди.я. Защо на го направихте ? Сега да не ревете .

141

Анонимен

преди 5 месеца

До ДедиАбе ей аланкоолу, България не е имало, но образовани и интелигентни българи е имало. А чрез този договор всъщност се създава новата българска държава. Как така няма да присъстват българи там? Опълченците на Шипка марсианци ли са били? Какво излиза, че свободата ни е подарена, а България е създадена заради интересите на чужди сили.

140

Деди

преди 5 месеца

До Анонимен 133:/Ало, анонимния ти от Марс ли се шриземи? Как да присъства българин, като е нямало държава БГ

139

Наблюдател

преди 5 месеца

Ако се очертава избор между военни и милиционери, аз съм за военните! На милиционерите 30 г. им сърбаме попарата.

138

Анонимен

преди 5 месеца

Народно движение- "Фигурант"

137

Анонимен

преди 5 месеца

Много партии се нароиха, все патриоти.

136

IQ 3.14

преди 5 месеца

то, на второ четене няма нужда да е партия. като нпо, държавата ще е длъжна да осигури офис издръжка и мека баница на всички службаши след като изтече мандата. например офис сграда в центъра на софето. един вид партийната субсидия ще им е чиста печалба, ако решат.

135

Бах мама му.

преди 5 месеца

Само това остава. Най слабия президент с най слаба партия. И този ли ще ни мъчи ?1

134

Анонимен

преди 5 месеца

Русофилите са като хамелеони От 35 години радлични произлизащи от тях шарлатани Изчисляваха нови и нови партии с нови и нови имена. Няма да ми стигне тук местото да ги изброя всичките до сега Но ще изброя актуалните БСП ВЪЗРАЖДАНЕ ИТН ЛЕВИЦА БГ ВЪЗХОД и сега чисто новата ТРЕТИ МАРТ.всички тези ги свързва едно Първо личен финансов интерес И след това руския интерес в бг. Борят се за около 30% избиратели които са руски симпатизанти и бкп пенсионери .

133

обединител-резидент

преди 5 месеца

Очевидно е,че копейкин не става за рупор на руското влияние, същото се отнася за григорова,сидеров, в. симеонов и нинова--остава резидента гумен крадев.Затова другарко мутрофанова настоятелно ви моля--обединете със заказ всички проводници на путинизма в България в строй и да бранят джуджето --зад тях е само москва! Рапорт положен-рапорт приет.

132

дузпа

преди 5 месеца

Факта, че ще се прави подписка за референдум, когато 3 март е все още национален празник показва несигурност и страх пред фактите. За какво ще е референдума? Допитване се прави, когато се иска промяна на статукво.

131

RED-ПЕНИСА на Сталин

преди 5 месеца

ДЕМОГРАФСКИЯТ БУМ НА СВРЪХВИСОКА РАЖДАЕМОСТ НА РУСКИЯТ ЕТНОС ЕДИН ОТ ВИСОКИЯ ПРИРАСТ В АБСОЛЮТНО ЦЕЛИЯТ СВЯТ е приключил още 1917 червен чалгар Радев..............***,***,червен ЧАЛГАР ***..............Някой си там говорел за секс и забременяване по времето на Сталин та имало демографски бум при Сталин му се привижда на червената чалгарщина...... Доказано е имало грандиозен бум на раждаемост на руснаци само преди 1917

130

Дър Дорко

преди 5 месеца

Прецедента ще направи добре да смени надписа на НС,който е неверен с думите на Левски-Дела трябват,а не думи.Това важи и за него.