237

До 239 - не си в час

преди 5 месеца

До 239 Анонимен Лавров върши големи глупости. Вместо да отиде на фронта за да избива украинци той се крие в Европа със слонска доза нахалство защото никой освен българските русофили не го иска в Европа. Ей заради тоя кон Русия ще изгуби войната в Украйна. . . . .прочети петлето Столтенберг и ще разбереш, че Украйна изгуби вече! Много пари отплуваха и България не можа да улови нищо само няколко бизнесмена се окяриха

236

Анонимен

преди 5 месеца

*** ***

235

Анонимен

преди 5 месеца

На сайка ви у *** ***

234

Анонимен

преди 5 месеца

Лавров може да прелети над България защото за конете няма наложени санкции. Който не вярва да пита Урсула фон дер Лайен.

233

Анонимен

преди 5 месеца

Лавров върши големи глупости. Вместо да отиде на фронта за да избива украинци той се крие в Европа със слонска доза нахалство защото никой освен българските русофили не го иска в Европа. Ей заради тоя кон Русия ще изгуби войната в Украйна.

232

Анонимен

преди 5 месеца

Ами , правилно е решил Лавров , щото прелитайки над България може да прихване uguomuзъм от нашия ! Тук и без това го имаме в изобилие ...

231

УОТСЪН

преди 5 месеца

Елементарно, те са елементарни и си избират елементарни ръководители, *** бе, абе *** народ

230

Holms

преди 5 месеца

Българите са *** бе Уотсън, искат Русия да я няма, мислят си че те контролират световната политика, така ли трябва да търсят мирно разрешение на войната а ? Не че мразят Русия, а май мразят Украйна, мислят си че ако така продължава, Украйна няма да я има и няма да имаме конкурент за селскостопанската ни продукция. Ще подържат Украйна още най малко година две докато я има. Тъпотия, защо, Лавров да не пусне бомби над Рила ли. Защо Турция, Гърция позволиха самолета да премине над територията им

229

Шльободумп

преди 5 месеца

Тъжния коньо, ко се прай на "дипломат" ?!?Да купи там, няколко чифта дънки за децата и любовницата, докато още го пускат тук-там. Че кат падне мандалото - нихц.Само цвекло и картошки.И без това никой по света не го взима насериозно.Като някакъв клоун, подскача и вика - ние не сме виновни, нас ни излъгаха.А хората му се смеят и му пляскат :-)))))

228

Изумително българско

преди 5 месеца

За първи път в историята от времето на Херодот до днес, държавни власти забраняват преминаването през въздушното пространство не на самолет, а на човек, намиращ се на този самолет.

227

Анонимен

преди 5 месеца

Можеше да видим летящ кон но ни е пропуснал.

226

Анонимен

преди 5 месеца

До АНГЕЛ__ти добре ли си, а българин ли си, ако не си знаеш от къде да прелетиш

225

Анонимен

преди 5 месеца

хахахах и що избегна България увисналите бузи?... знае, че може да го нацелят, докато прелита

224

Анонимен

преди 5 месеца

До АОВМГМ, абе това рушшляшките шутове, края нямате. Я обясни как точно е продала рекордно количество газ пппРосййката, в чувалчета ли са я изнасяли, кофи ли, как тавариш? Понеже газпроводите вече хванаха паяжина.

223

МАРИЯ

преди 5 месеца

Спомням си когато Лавров летя за срещата на ООН в САЩ преди половин година Америкнците бяха затворили целия терминал на летище JFK по този повод . След която бяха усигорили зелена вълна на кортежа на Лавров до централата на ООН и охрана подобна на идването на Джордж Буш в България преди 17г .Който помни знае какво беше .А ние тука обсъждаме да пуснем ли Лавров или не. Ееее . Видя се!!! Той не се нуждае от нашето разрешение !!Никой не се нуждае от нащето одобрение !!

222

АНГЕЛ

преди 5 месеца

Браво на Лавров. За съжаление точно това заслужава България! ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ и Подигравки!!!! След като запада се превърна в треторазвядна територия, тук ще настане най-тежкия реваншизъм точно защото заради политиците ни никой не ни уважава. Дори и слугите на нашите господари въпреки че и те са слуги, и те нени уважават.Дори Северна Коря е по уважавана !!!

221

Анонимен

преди 5 месеца

Маруся е забелязана в Скопие,яхнала катър.

220

ГЪДЮ

преди 5 месеца

Разрешението на Гърция е глупаво,не отказът на България.Тая,Захаровата,е в санкционния списък на ЕС!!! Нали така?? Така е. Оттук нататък всякакви плещения са излишни,особено на руснаците.А гърците и сърбите винаги са били коварни и в момента са такива!!!!!!!

219

Анонимен

преди 5 месеца

абе хора - стига сте ни занимавали с тези руснаци. Само най-крайните русофили вярват , че Русия ги обича безрезервно, дори платените русофили са убедени, че това не е така. Путин и компания 20 години показваха, че не ни броят за съществителни, /няма да изброявам - природния газ, АЕЦ БЕлене, ремонтите на въоръжението и т.н./ а тука - ГУЛЯМА ЛЮБОФФ ве . Айде- да вървят да се прегръщат с Китай, да учат мандарин и това е.

218

Българин

преди 5 месеца

Браво,слугите на Антихриста Путин по-далеч от България!