60

3M

преди 5 месеца

то и да е отворен подлеза повечето пешеходци минават отгоре по платното, защото са безсмъртни и подлеза е под достойнството им

59

Мисирска драма!

преди 5 месеца

Тя държавата ни са разпадна и се руши ден след ден,а булю булю гилдията ни занимава с пълни пр0$$тотии!Какво ли не правят милите списваченца за шепа гривни... Срам и позор сте! Веднъж поне застанете на страната на народа и задайте правилните неудобни въпроси на управляващата сбирщайн кЛоалицийка на Посолството! Поне веднъж бъдете журналисти, а не разпространители на клюки от бабите пред блока!

58

Анонимен

преди 5 месеца

тоя подлез е жива илюстрация на българската държавност тези дни

57

анонимен

преди 5 месеца

Ееееее,само това ли се руши бе!!! "Браво" на министерския съвет.

56

Анонимен

преди 5 месеца

Без да съм професионалист, за мен сериозен проблем тук е фугирането. Не знам дали изобщо е слагана някаква фугираща смес или само е запълвано с лепилото за плочки, но по снимките изглежда по-скоро да не е слагана фугираща смес. Няма как при такова изпълнение да не влезе вода между / зад плочките и с времето да се получи този резултат. Който си е работил по банята знае, че фугирането е от основно значение за добро изпълнение.

55

Анонимен

преди 5 месеца

А приходите падат и бизнесите ще загиват, защото когато налива 80% заплата за храна за другите бизнеси не остават.

54

Анонимен

преди 5 месеца

Майсторе, майсторе - обаче да ви светна тези в мин. съвет не са по-кадърни, примерно Кокорчо, помпа инфлация като ненормален да прибира ДДС, а сега се чуди как да закърпи бюджета понеже от точно неговото помпане разходите са 50% нагоре.

53

Бонго Бонго

преди 5 месеца

Тия майстори идват в чужбина и ги пъдят на вторият ден. В Бг усвояват евро средства раиш

52

читалище заря

преди 5 месеца

купете фокус на кьосето, че на автомат си е вало чайката

51

Анонимен

преди 5 месеца

До Сега ДС-то ще (51) По правило знам че българите сте много глОпави но ти счупи глОпомера. ДС щели да арестуват ФанДУПКОва ?!?! Та нали е техен човек с целият ГРОБ бе баламурнииик.

50

Анонимен

преди 6 месеца

ДО 53 Не веее, на - 30 градуса ги лепяха! Може ли да си толкова зле бе?

49

Анонимен

преди 6 месеца

от 56 вече до 55

48

Добре де...

преди 6 месеца

...може ли да налипиш плочки за баня вънка при -20 и + 50 градуса, на супер лоши атмосферни условия и да очакваш резултати?

47

Създадена 44та

преди 6 месеца

Държавата умряла 2023 R.I.P.

46

Сега ДС-то ще

преди 6 месеца

арестува ли Фъндъкова, тези плочки са платени на нейни "роднини" по партийна линия и схема "мой човек" ? Пак от джоба на народа ли ще е ремонтът и поправката ? Хайде да видиме как ДС-то ще докаже, че няма нищо общо с комунизмът, както се кълнеше ?

45

Chernobyl Life

преди 6 месеца

Наследството на поколения от аутисти след 44та.

44

В Брюксел

преди 6 месеца

Съм ходил и в други европейски столици е никаде няма такива гадни комунисто под х уйни сгради като Мордор ите на властта известни като триъгалника на властта.Комунистимески символи римът по партийния дом покривите като на ромската махала от едната страна кафета цум от другата хотел и казино и по средата държавния Мордор гледан от сатанистката статуя която ми харесва иначе защото съм сатанист.Но те е там въпроса въпроса е ме центъра е атракция за хора които искат да се потопят в соц мизерията.

43

Нека се руши

преди 6 месеца

Да видят чужденците колко сте нас рани ГанYOвци как добре че нацистите са ни построили подлез и комунистите едни плочки те ка могли са му сложат като хората.

42

Анонимен

преди 6 месеца

до 49 От 3 години са така плочките бе. Фандъкова защо не ги е ремонтирала ве, смееешник?

41

Анонимен

преди 6 месеца

Както са изметнати тия плочи всеки един момент може да паднат върху някой който влиза във входа или излиза от него. И като убият някой, тогава ще се сетят да ги ремонтират. Скаааапана държава. И това на центъра на София пред министерски съвет. Какво остава пък за подлезите в провинцията... Боклуцииии! Оставка!