9

Анонимен

преди 5 месеца

Помолете Шиши да се намеси в този проблем. Още утре ще го реши - поне пред БТВ и Българското национално радио. И ще се самопредложи още един път за премиер.

8

Ss

преди 5 месеца

Прати европейци по границата да проверяват за всичко и трафика сам ще изчезне. Тираджия през контрабанда нема ! Лека кола също ! Може да е малко но пак има !

7

hg54

преди 5 месеца

Този господин бил ли е на Капитан Андреево?

6

$$$€€€ провалил се

преди 5 месеца

Как да се реши проблема. Елементарно просто. Прави се контролен пункт на територията преди моста в България ( има много място там където са линията на влака.)Минават всички камиони на ЕС.след което влизайки в Румъния минават транзит. Камионите които са от други държави се проверяват от властите на Румъния.в румънска територия.Контрола в България се извършва заедно с властите на Румъния Така ще има бързо лесно преминаване. От Румъния се прави същото и почва да се работи .

5

Кети

преди 5 месеца

До Пепи ....*** Само , че ГЕРБ не са на 20 години.Така , че на теб ти миришат задните части от тялото ти.

4

Малко за политика

преди 5 месеца

Само с приказки не става. Какъв интерес има Нидерландия например ние да влезем в Шенген? Никакъв. За тях ние сме само източник на емиграция. Ако можем да им създадем проблеми тогава вече ще потърсят компромис - аз на тебе, ти на мене. Така че нега нашите евродепутати да се събудят и да потърсят с какво да настъпят по мазола тези, които ни пречат да влезем в Шенгенското пространство. Но за това трябва кураж, а не слугинаж. Трябва по-просто казано д_пе, което те нямат.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Проблема вече е решен... Опашките до границите на тировете стигнаха до София и чакат команда да тръгват!

2

Пепи

преди 5 месеца

Тоя е уникално ла.но. Хората напускат, защото не искат от техните данъци да ти плащат по 20хил.лева заплата, а ти да си седиш и клатиш краката в Брюксел. Това ги отвращава. Да не говорим, че висенето е рузултат от 20 годишните безплодни напъни на гроб да влезем в Шенген. Но на тях Шенген им не трябва, ще секнат далаверите по границите.

1

Пепи

преди 5 месеца

Дъра бъра . На шоферите им се плаща на надник . Той има интерес да седи на опашката - н нищо не прави а надника върви .