33

Диана

преди 6 месеца

Разбира се, какво друго може да се очаква от едни БСПарски изстъпления в правосъдието ни освен манипулации, изместване и извъртане на законите?..Защо? Защото се борят за БСПарската кауза в политиката, която е всички извън БСП са грешни. Ето защо БСП трябва да се махне от политиката за да престанат да работят такива техни привърженици в нашето общество и особено в прокуратурата и съдебната система..Значи важно е било не че Петков имал две гражданства, а че не бил длъжен да подава декларация..

32

Ето че

преди 6 месеца

Дойде Промяната, и вече конституцията е без значение ! Честита промяна, драги българи !

31

Анонимен

преди 6 месеца

Правосъдие за нас, правосъдие за вас. Иначе казано правосъдие в България няма.

30

3333

преди 6 месеца

Толково елементарно твърдение на прокуратурата. ТЗа аналогията пък въобще не искам да говоря. В други случаи прилагаме правото по аналогия, в този не. Конституцията определя изискванията и кандидатите за министър удостоверяват този факт с декларация. Още повече, тя, Конституцията казва-министрите да отговарят на условията за избиране на народни представители. В Изборния кодекс е уредена процедура по подаване на декларация от кандидатите за народни представители.

29

Анонимен

преди 6 месеца

Само малко...е толко те конституцията. шнгеня през крив микиронь.

28

Анонимен

преди 6 месеца

още веднъж се доказва,че прокуратурата в България е най-корумпираната институция . И докато не преминем към американския модел- Прокуратурата част от изпълнителната власт,министърут на правосъдието е и Главен прокурор,а окръжните прокурори да се избират на избори по регионите,нищо няма да се промени!

27

Анонимен

преди 6 месеца

До анонимен 29 - "той подава молба да не бъде гражданин на другата държава" Подаването на молба ,не го отписва автоматично като Канадски гражданин ,за не е трябва да се произнесат Канадските власти ,и чак тогава престава да е Канадски гражданин .

26

Анонимен

преди 6 месеца

Прокуратурата ни е Смехоратура, говоря от личен опит с тях.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Интересно, а ококорения министър, който ни бърка в джоба на всички, без да му мигне окото и няма адресна регистрация в България, него ще го обвинят ли някога? За един приятел питам.

24

Анонимен

преди 6 месеца

Отказали да го обвинят, нарушават закона? Защо не обвинят отказалите, да ги осъдят? Всъщност, това не е съществен въпрос, по-съществено е след като тоя е нарушил по нагъл начин закона и сега отказват да го накажат за това, да чакаме ли да му дадат медал за "геройството", както се процедира в този изкривен свят, в който се намираме?

23

Анонимен

преди 6 месеца

Пералнията работи.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Калина навремето поне я осъдиха условно и я накараха да върне заплатите, а за Кирето и 5 лева глоба нема

21

Анонимен

преди 6 месеца

До 25 - Реално ... Вярваш ли, онези 5-10000 лева са реалните доходи на депутати и министри?

20

Анонимен

преди 6 месеца

До 30 Случва се в САЩ.

19

Анонимен

преди 6 месеца

Прокуратура, съд,МВР, служби са политизирани независимо коя е власта и кой е на власт.Това не се случва там където има будно гражданско общество. Тук не е така.

18

анонимен

преди 6 месеца

Какви неверни данни бе,той подава молба да не бъде гражданин на другата държава,но посоченото показва как "работят" в прокуратурата,на празни "обороти"

17

Анонимен

преди 6 месеца

ддекларирането на неврни данни с цел заеманне на високоплатена държавна длъжност е престъпление, налице е противозаконно обогатяване, ама да бъдем честни, някой очаквал ли е нещо по-различно

16

Анонимен

преди 6 месеца

Кирчо попълва декларации с невярно съдържание. Гражданството му е двойно и не е отбелязано в документа. Това труден случай ли е като има документи за документална измама? Сигурно от прокуратурата ги е било страх да не ги изкарат копейки

15

През 9 планини

преди 6 месеца

в 10 та разсъждения и умозаключения с цел да оправдаят Недосегаемите от закона нахалитети. Тълкуване на разпоредбите според човека. Обидно е спрямо хората, който гледат политическия театър. Много нагласено.

14

Коментатор

преди 6 месеца

До АнонименКирил Петков има милиони - за някакви 5-10 бона на месец ли става въпрос?