8

Гошо

преди 6 месеца

И какво от това? В бюджетната комисия Гечев образова комисията с факти, но те си знаят своето. Бюджета беше утвърден и без гласовете на БСП. Така ще е и в НС, а после... на канала.

7

един от хората

преди 6 месеца

партията която открадна парите на хората имала политики за доброто на хората :) комунистически цинизъм е това мили деца .

6

дедо ви

преди 6 месеца

бсп беше на власт не малко години , що не ги направихте тия ваши прочути политики за хората , а другаре ??? сега евтин пиар си правите но никой не ви отразява щото българина разбра че целта ви е само да вземете властта . хубавото е че отдавна нямате шанс за това !

5

От хората

преди 6 месеца

Популизъм.Никой не мисли за хората.Мислите само за вашите доходи.Срам.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Като се увеличи размера на детските надбавки,ще се увеличи единствено раждаемостта на ония,които и без това правят по 10 деца без да се замислят.Трябва да има стимули за работодателите,за да увеличат заплатите на своите служители и така да се стимулира раждаемостта.Както и да се намали миграцията.

3

Анонимен

преди 6 месеца

До 1: И двете ми деца отдавна набиха камшиците към САЩ, поне 10г. Не ги ровя за подробности, но чат пат ходя да ги видя, не видях да са нещастни, нито ги чух да се оплакват от нещо. Аз се оплаквам там, 4 внука ми е осигурил големия, но много калабалъка ми идва, та след 2 седмици се чудя от кое да почна "редукцията", че затова се връщам тука,

2

Майора

преди 6 месеца

Гьоков , стига популизъм от вашата партия! Видяхме как при управлението ви в безпринципната коалиция отворихте дупка от 10 млд лв в бюджета на НОИ и как той ще се запълни! Изходът е еди , върнете откраднатото и изнесено в чужбина в ошфорки на стойност 54 млд долара иконфискувайте незаконно придобитото от приватизацията, в което има участие и Нинова!

1

Емигрирайте докато

преди 6 месеца

можете! Едно познато семейство емигрира в САЩ през 2013 г., заминаха с едно дете. Там им се родиха още две. В щата Пенсилвания са. Казват, че са се преродили. Къща им дадоха, защото са с 3 деца. Ако родят общо 5 получават апартамент. И сега са на път още 2 да си направят. Купища социални придобивки получават. Не знам младите хора какво още правят в България. Западът е спасението.