122

Д@¢копимСоп

преди 6 месеца

Вдигай данъците Кукорчо и ще видиш как инвеститорите ще се прескачат през глава, ама бягайки от англо- краварската колония !*** глупотевина.

121

Анонимен

преди 6 месеца

Годината беше 2021г. Асенчо и Кики обясняваха на простолюдието как на година се крадяли по 8 млрд. и с тез пари щели да строят магистрали, мостове, заводи и какво ли още. И какво стана в година 2023? Няма 8млрд. на година, и една къщичка за птици не са построили, Асенчо е министър, а парите не стигат. Що? Ами щото те са на власт и те крадат.

120

Анонимен

преди 6 месеца

Хааах, където са обещаните инвестиции от Киро просто, там са и тези на Кокорчо. То не бяха 5 моста над Дунав, магистрали...път за Видин през Шумен/?!/, е-автомобили, фотоволтаици...Киро парапета бе много щедър на обещания, същият е и Кокорчо.

119

ТОЯ КАТО ВИДЯ

преди 6 месеца

В главата ми има само един въпрос: Що го търпим тоя не ...КАДърник ????? КОКОРЧОВЕЦ с гъби и бакшиши няма да оправиш Бюджета

118

Кармазъ Сикиш

преди 6 месеца

Начи, настъпващ бясно изкуствен интелект, който ще замени колцентрове, ИТ, и т.н. колоси на бългейрската икономика. Разорено селско стопанство, с космически цени на горивата. Обедняващи еуроейски пазари. Дивашки орди на южната граница. Дали асанчо е у ред в главата е въпроса?

117

PhD in Polymers

преди 6 месеца

Специализирал съм при най-добрия американски професор по химия. Лека му пръст. JOHANNES S. was your name. Ами, приятел. Thank you my friend. I am a native Bulgarian. Surely. He told me something. I remember your words. And they were, you know chemistry. I will learn you about some different. THANK YOU. PROF Johannes ! .

116

тъй тъй

преди 6 месеца

Как пък един на минимална заплата или пенсия не се обяви против бюджета, а все хора взимащи по 10 000+ на месец.

115

Инженер - химик

преди 6 месеца

Индианците си мислят, че това е огнена вода. Аз я наричам азеотропна смес. А тя си просто РАКИЯТА НИ. Тази нашата си и БЪЛГАРСКАТА. Все пак, не съм премиерка, но съм д-р по химия. според новите закони. А иначе, съм си обикновен кандидат на химическите науките. Доста г. съч ги учил химиите. Дори и повече отн премиеркаат ни Денков. Сапунчетата са си колоидни системи. Дори и повърхностно активни вещества са.

114

ЧН2024 г.

преди 6 месеца

Песните на МАРКОВ да се пеят в Министерския им съмет. За да ги заболят главите на премиерките ни. А те са Венков и Марийката им на тези от Герб. ПОМАКИНЯТА. Така е в Хаджидимовото ти. Пак ли те наебаха, нещастнице ? Така е в българската политика. *** ги премиерите, а дори и премиерките.

113

циган*чето Асенчо

преди 6 месеца

Българииииии, стягайте се, българи!! Че ще ви трича! Аз Спецов давам, но бюджет не давам! Тука има бюджет, тука нема бюджет! Ще ви вдигна данъците, ще ви обложа и бакшишите, ще ви побъркам от проверки, ще ви махна втория стълб на осигуряване, ще ви го набутам в първия, въобще ще ви го набутам, така както и Спецове не ми го е набутвал! Само и са бюджет да има, а дефицит да няма...!

112

Роднина

преди 6 месеца

Радостта ни никой не може да ни я отнеме. Никой не ни е нарекал да сме сме бедни. А и не сме. Един прадядо имаме. МЪКАТА Е ЗА ДРУГИТЕ. НИЕ НЕ ЖАЛИМ. За никого и за нищо. Младостта ни премина през КОМУНИЗЪМА ИМ. ЩЕ ТИ ГИ ПЕЯ, Г-Н СЛАВЬО. Ако искаш, ще говаря и на английски. След третатат малката РАКИЯТА. Както искаш. КАЗАНИТЕ И ШЕКЕРА ДА ВРАТ. За да не ни болят главите. ЗУРЛИТЕ И ЧАЙ ШУКАР. До ЗОРИ. Чашите да са пълни.

111

Милионер

преди 6 месеца

С чобраджи Радослав сме си приятели и брятовчеди. Честито пенсиониране, СЛАВЬО. Ами, тя си ни е родната и си я обичаме. Да свири на максимума. Остави я тази мъка. Аз не жаля и съм я оставл МЪКААТ. Тя е за други. ДЕЦАТА АМИ, те са си нашите. ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ. Не смеси ги изпили парите. Имаме още.

110

Българин

преди 6 месеца

Не съм си изпил парите. Имам толкова много, че няма ка да ги изпия. За това ги дарявам. Е, не съмкато г-н Уорън Бъфет, но колкото са ми в повече, ги ДАРЯВАМ. Той мие кумир. В инвестирането. Учили са ме най-добрите. За което съм им благодарен.

109

Безимен.

преди 6 месеца

като чуя за инвестиций се сещам как продадоха Кремиковци на един инвеститор ,а и самолетната ни компания на един друг инвеститор че и за Черноморският ни флот че и Булгартабак и още и още .Направо на опашки стояха инвеститорите да купуват и инвестират.Какво остана за продаване Асене че пак идвали инвеститорите??

108

Певците

преди 6 месеца

Ами, те са ми колеги. ШОФЬОРИТЕ И ШОФЬОРКИТЕ. Как да не ги поздрави човек ? Пет г. работих на свени. Не като шофьор. Бъдете щастливи. Така пееше Влади Марков. Той просто е най-добрият. С детелините, ще я надпея. Дори и Лилилто им Ивановата им. На тези от известните. А пък, Глория, от Русе, ще я надпея с тази за БЕЛИТЕ МАНАСТИРЕТИ НИ. Може и с ИМАЛА МАЙКАТА. Но пък, парите са за чен. Никой не пее или играя за без пари.

107

Анонимен

преди 6 месеца

Асене, я си кажи, кой иска да се фалира Булгаргаз и кои да си разпределят зоните за газоразпределителни дружества.

106

2024

преди 6 месеца

Инвестирам във внучката си. Ами, тя си ми е моя и половин българче си е. ЩЕ Я НАПРАВЯ БОГАТА. Просто защото съмот тези златните. МЕДАЛИСТИТЕ. Завършилите в Ловеч града, тази на професионалните ШОФЬОРИТЕ. Вече не управлявам. Зрението и рефлексите са ми отслабнали. Но пък, акълът ми си е съвсемнаред. За разлика от тези, които управляваха БЪЛГАРИЯТА НИ. Тази, НАШАТА СИ И РОДНАТА.

105

Българин

преди 6 месеца

Не разбирам, защо тези от банките продължават да си правят сметките и бюджетите в левове. Като че ли, парите на хората, джмакинстватна и фирмите са на банките. Това просто не е така. Парите са в банките, но НЕ СА НА БАНКИТЕ. ЧЕСТИТА 2024 НА ТЕЗИ ОТ БНБ, които ми обясняваха че не разбирам нищо. Нещата са доста по-различни. Те не разбират нищо, за разлика от мен. Ставам все по-богат.

104

Анонимен

преди 6 месеца

Инвестирах във филе Елена и сега сядам да го режа на тъничко ....

103

Март, 2024 г.

преди 6 месеца

Българите като чуят инвестиции се сещат за земите си, комунизма и акциите. А пък, облигациите са за тези от БНБ.то им. БЪЛГАРИТЕ не са от ДПС-то им. Техните лидери ги убиват и си подаватоставките. Както и тези от мутрите на Герб. Честита 2024 г. на българите и българките. Специалниет са за пирятелките мо банкерките от ДРУЖБАТА НИ В СОФИЯ. Те не се интересуват от поритика, но ми искат личната карта. Защото сигурно те си нямат. ЧЕСТИТО НА Силвия и на Петя.