159

Алекс

преди 5 месеца

Ами хубаво, какво като купуваме бензин правен от руски петрол? Рафинират го индийците и печалбата си е за тях. Русия и повече да изнася още по-добре. Важното е да дават отстъпки и цената да е ниска. Вече обявиха над 160 милиарда загуби. Лошото е обаче че производствените мощности нещо се-скапват. За 2ри път за месец само обявиха свиване на производството с 500 хиляди барела. Вече са с 25% по-малко добив и не се вижда обръщане на тренда.

158

Анонимен

преди 5 месеца

До само факти. Ти кога се върна от Русия? Поинтересувай се единствената голяма рафинерия на петрол Мotor Oil в Гърция какъв петролен микс от Турция използва за крекинг и рафиниране. Преди няколко дни в нашата преса имаше съобщение за работата на тая фирма, а тя снабдява с бензин и дизелово гориво цяла Европа. В същото време Пеевски иска извънредно строг контрол за доставяния нефт, а от ЕК ни контролират да не продаваме гориво дори на страните от ЕС.

157

анонимен

преди 5 месеца

до само факти,човече по малко вярвай на американската пропаганда,честно и аз бях като теб,слушах на вев тайно нощно време радио свободна Европа и с надежда очаквах тези сладки райски градини за които говореха да доидът и у нас ,е дойдоха но райски градини не видях,виждам крадци които ни обират,развалени пътища храна пълна с *** и мога да изреждам още много

156

анонимен

преди 5 месеца

купете си гуми Мишелин закриват си заводите,обвиняват за това Русия че не може м продавала евтина суровина,правят санкции и после ревът,очакват се още гиганти да рухнат,жалко е от това печелят жълтите,тези които ядяха трева и червей защото нямаха нищо

155

Санкции-Манкции

преди 5 месеца

... Вместо да купува директно от Русия , Санкционираща Европа, купува от Индия, която купува на ниски цени от Русия и после продава на Европа с добавена надценка. САЩ също купуват метали и гориво от Русия и СЪЩО продават на нежелаещата да търгува с Русия Европа .... И те си добавят "приятелска" надценка. Тарикатите от Германия и Белгия търгуват ДИРЕКТНО с Русия без да ги еввве за санкциите които сами са наложили. А една послушна България купува горивото си от Гърция която и го доставя..... РУСИЯ

154

АГУ

преди 5 месеца

У нас се внасят хиляди тонове дизел и пропан бутан мислете му като ЕС забрани това.

153

Анонимен

преди 5 месеца

Американците не постигнаха мечтата си. Те искат да погълнат света, но това няма как да стане. Само тъпия ЕС с измислени ръководители им се връзват. В ЕС трябва да наложат примерно испански език, защото реално в него няма англоговорящи страна. Нека ограничените антрета и американци да учат език, а не да смятат че всеки трябва да знае техния *** език.

152

Пател Кумар Сингх

преди 5 месеца

ЕССР хрантути Брахат! Какво по-хубаво от това?!

151

само факти

преди 5 месеца

производството на стомана от Руската Федерация изпревари американското.

150

само факти

преди 5 месеца

очаквания прираст на руската икономика е по голям от този на евро-зоната! хаха!

149

Айде бе

преди 5 месеца

До само факти .... Ха ха ха в България не идвало руско гориво ? Ти май си толкова остър че ,вярваш само на опорките на Кирчо ,и на Асанчо ? Ами прогледни малко и на страни , прочети нещо и между редовете , попитай някой патил !

148

Пачо

преди 5 месеца

До "само факти" изумително е как *** се излагат с безмерната си глупост. Първоначално двигателят на Дизел е на въглища. Но както и финно да ги е смилял винаги са оставали частици които да залинят буталото.

147

456

преди 5 месеца

Решението е нефтът да бъде забранен и заменен с екологично гориво и екологични източници на енергия колкото се може ПО- СКОРО!!! ДАНО ДАНО ДАНО!:)

146

Автомеханик

преди 5 месеца

90 % от проблемите при автомобилите у нас, идват от горивата!

145

До само факти

преди 5 месеца

Кой какво продава не знам и си е негова работа.Само факти са,че рашите набиват канчетата на славните украинци и то с допотопна техника.Това ако беше Сащ щеше всичко да е приключило за 10 дена.Минават самиолетите разтоварват товара и после после ако има съпротива минават още веднъж и има мир и любов........

144

Айде бе

преди 5 месеца

До до 162... Явно си сериозно увреден щом ми разправяш че Русия няма капацитет за производство на горива , масла и други деривати , дори и в България руското гориво идва на цени под 50 евроцента !

143

До само факти

преди 5 месеца

Споко пич, ще поживеем ,ще видим.Ще видим дали ще си по добре със зелената сделка или тези,който си горят *** и не им пука,че ти си решил да ползваш двигателя на Ото преди да си открил петрола. Ще видим и дали Украйна ще победи Русия.Всяко чудо е за 3 дена.

142

Емил СТЕФАНОВ

преди 5 месеца

Европа стана за посмешище...

141

Анонимен

преди 5 месеца

До само факти - ДоМбас може да ти е домашния басейн, ама едва ли и руснаци, и украинци ще се заинтересуват от него. ДоНбас е съкращение от Донецки басейн. Оправи го в опорките, че съвсем олекваш.

140

Анонимен

преди 5 месеца

До само факти. А ние какво изнасяме. Ни пшеница ни макарони.