51

:(((

преди 6 месеца

Земята не е "много ценен ресурс", тя е НАЙ-ЦЕННИЯТ РЕСУРС !!! Но какво го е грижа за това някой, който се е родил българин, но е избрал да живее далеч от родината си и дори постоянният му адрес е зад океана. Изтече ли му мандатът, ще си бие камшика заедно с пачките, които е нагушил и повече няма да му видим очите.

50

Анонимен

преди 6 месеца

Асен Василев е за затвор. След него- потоп. До кога ще го търпят? Такава некадърност и алчност не бяхме виждали.

49

Партенка на Радев

преди 6 месеца

Служебните министри на руски радев пускат фалшиви новини

48

Анонимен

преди 6 месеца

Лицата, отговорни за разпродажбата на държавни земеделски земи да бъдат изправени пред съда за посегателство на националната сигурност.

47

До

преди 6 месеца

До Анонимен42Девето коляно в центъра на термоядрев взрив. Пазете флашките, ще му дойде времето. Подобна човешка повреда е нямало и няма никоя нация. Благодетели разбраха, че земята и жилищниия фонд крепят все още българина, и бързат с подпис и печат, заели най-унизителната поза от политическата Камасутра да унищожат нацията за милиончета и сметки в офшорки. Няма що. Човешка генповреда.

46

Анонимен

преди 6 месеца

Маро, щом е изтрит е заслужено.

45

баба мара

преди 6 месеца

коментарът ми е изтрит

44

Анонимен

преди 6 месеца

Демократите продължават да разпродават България.

43

НЕексперт:

преди 6 месеца

Не само държавна земя ами и държавна собственост не продавайте... за второто е малко късно вече, но земята все още може да се опази.

42

777

преди 6 месеца

Асенчо бе, той толкоз може. Да раздава пари на калпак а пък откъде ще ги вземе, би мааму........Гърци, турци, комунизъм не успяха да ни свършат, ама тези ще успеят за няколко години.Пак за ПП да гласувате.....

41

Анонимен

преди 6 месеца

Нацпредателите не са за затвор а за ликвидация.

40

Анонимен

преди 6 месеца

Да го разследват за заплаха на националната сигурност!

39

Българка

преди 6 месеца

Няма да позволим да се продаде Земята на България!!Всички тия Продажници са за Затвор!!

38

Анонимен

преди 6 месеца

Евроатлантическата гмеж аут.

37

Анонимна

преди 6 месеца

Само сме си виновни, че се връзваме на сладките приказки и предизборни обещания, нямащи нищо общо с реалните намерения на политиците.

36

Безродници

преди 6 месеца

Пророчеството на Севрюкова се сбъдва, с което България ще загуби част от територията си без пушка ада гръмне. Аман от *** продаващи майка България за стотинки!

35

Дядката

преди 6 месеца

Само безродник ,не познаваш развитието на България през последните 70 години ще посегне към продажба на обработваема земеделска земя! България при всяка криза е оцелявала благодарение на своето земеделие и животновъдство! Но в днешно време се по яви Борисов който изтреби птици и животни в услуга на Запада ,а сега друг хаймана ще ни продава земята!

34

кокорчо

преди 6 месеца

Вече взех комисион, истината е, че парите ще дойдат 2025 година евентуално, освен ако въобще не дойдат, но аз вече си взех моето

33

Дедо

преди 6 месеца

Олигарха министър на земеделието затова е станал министър,за да се докопа до едни 700 хил.декара ,които ще "купи" на цена 40 % от стойността им.

32

Държавата

преди 6 месеца

е най- лошият стопанин. И защо да не я продават? Сега пустеят, и не се обработват, а се оказва, че има хора, на които не им е върната земята. Трябва да се компенсират хората. Радев е срам и позор за България, както и цялата рашистко- путинска колона.