17

Алекс

преди 6 месеца

Има виновни.Даже има избор: Господ,Алах,Буда,Дядо Коледа и Дядо Мраз.

16

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 3 : Това ли ти е оправданието, че караш с 20 годишни гуми? Като не можеш и гумите да си позволиш не ти се полага автомобил, знаеш ли?

15

Дани

преди 6 месеца

Има ли виновни? За какво за лошото време ли? *** комунистическия прийом, все да има виновен. Времето е лошо и вемсто всеки да пита има ли виновен, да сочи такъв или да снима паднали дървета за фейсбук, да взима да резчка, да помага, да чисти колите на хората, които не могат сами, да отидат до магазина вместо пенсионерката и т.н.Отврат.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Е нещата ще се променят, сутринта по тв се оправдаха, че в Германия 4 см сняг дори не се чисти, а се призовават хората да не излизат от къщи, докато времето не се подобри, за да се почисти,/природата да се погрижи/. Е преди бяха локдауни за ковида, стойте в къщи, а сега доста близки призиви за времето, стойте в къщи.:))

13

Анонимен

преди 6 месеца

Кога е имало виновни, та сега да има? Не си спомням някога някой да е излязъл и да е казал : "Аз съм виновен!"

12

Анонимен

преди 6 месеца

Туй мафиотът все стимули не му достигат и все намира кой да го оправдае за хайдотлука.Падналите дървета и две педи сняг са бедствено положение при наличие на техника с мощ, която може да премине навсякъде, а и резачките стават само когато се крадат дърва Но иначе на шепа народ всеки ден се излюпва от мафиотското котило по един милионер. Способни сме само да трупаме милиончета, за работа баламите да му мислят.

11

може

преди 6 месеца

Ако искаха чисти пътища снегорините щяха да сноват цяла нощ, а не като спре да вали. Икономии и мързел.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Разбира се че има виновни - Путин.

9

добре бе,

преди 6 месеца

ясно е, че сте неспособни да осигурите помощ и поддържка - тогава ни освободете от данъци и да си се организираме по съседски да стопанисваме кварталите си. Може ли в центъра до училище (!) от дърветата да висят на *** пречупени клони, които всеки момент ще се откъснат и ще се стоварят?! Само да крадете можете!

8

Анонимен

преди 6 месеца

Защо все търсим (някои търсят!) виновни, а не решения?!

7

Анонимен

преди 6 месеца

Как върви контраофанзивата някой знае ли ?

6

Анонимен

преди 6 месеца

Разбира се че има. Денков ще каже че Радев е виновен. Пеевски ще обвини Денков. Тагарев ще гракне че Путин е пратил снега и това е хибридна война. А Петков ще събере имената на всички кметове които не са от партията му и ще хвърли вината на тях

5

Георги Илиев Митев

преди 6 месеца

Управляващите ни винаги ни слагат капани , когато крадат . Капани в банките като ДСК, капани в мобилните оператори, а сега и общините и почистващите фирми ни залагат " естествени " капани . Затворите няма да стигнат за най-бедните и хората с нулеви доходи, които са примамени , излъгани и притиснати от властта. Всичко това в интерес на крадците от банките като ДСК, мобилните оператори, управляващите ни и фуражките . Пълно поробване на най-бедните и хората с нулеви доходи.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Навсякъде само политическа пропаганда плюят се един друг а който и да дойде на власт нищо не прави освен кражба колко може

3

Анонимен

преди 6 месеца

Аве ***, нека ти се поледи пътя и да та видя теб с новите зимни и 4х4,аман от разбирачи!

2

Анонимен

преди 6 месеца

Няма виновни, как ще има.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Панелистанците смятат зимните гуми за семейна ценност, която се предава от баща на син. После да не питат защо закъсват и правят тапи по пътищата.