91

До алкохолика 102:

преди 6 месеца

Само един дeгрaдирал алкoхолик може да твърди, че Русия сега е комунистическа държава. Откъде ви намират толкова пpoсти, огpaничени и зaдpъстени сopocoидни фенове? Но всичките до един с огромно самочуствие!

90

До тъпият алкохолик:

преди 6 месеца

Да ти сepа в уcтeнцата миpизливи, тъпaнaр уpoдлив. Алкoхолик пропаднал, някакъв преcтъпник съден за предизвикване на ПТП като е карал трoтинетка пиян, наpкотрафикант в Южна Америка. Ти ли ще ми даваш акъл, бе неграмотен прocтaк с килийно образование и криминално досие. Марш отттук, бе нищoжeство! Кога Сталин е бил държавен ръководител на Русия, бе неграмотен?

89

пияница мистик

преди 6 месеца

До Анонимен 101 === Знаем бе, Oвчи, знаем :))) Само че Иосеб Бесарионис дзе Джугашвили е управлявал цял СССР и е взимал еднолично решенията, а не е управлявал Грузия :))) Къде ви намират такива тъпyнгери комунисти направо не знам :)))

88

Анонимен

преди 6 месеца

Ако бяха чели малко повече - както клoyна Зеленски, така и дрогираните сopocoиди написали коментарите долу, щяха да знаят, че Сталин не е руснак, а грузинец. Нека да не прощават на Грузия.

87

европеец

преди 6 месеца

До АнонименThe sheep ate the people...

86

Анонимен

преди 6 месеца

Сашко, пусни още една публикация за наркомана, че не ми върви вечерята. Тази, коя беше по ред за днес, давай още .

85

Анонимен

преди 6 месеца

Защо Западна Европа не ги нахрани тогава, както днес ги храни? Пак са правели войни с Русия, както сега. Германците са изяли житото им, защото е трябвало да се купуват германски хай-тек технологии за индустриализацията на Украйна.

84

Анонимен

преди 6 месеца

Ама след това бяха най-нахранените от всички съветски народи.

83

Анонимен

преди 6 месеца

Защо не са садили картофи мързеливите украинци? И картофите им ли са взели? Англичаните взеха и картофите на ирландците, пък не признават геноцид. Населението на Ирландия изчезва.

82

Анонимен

преди 6 месеца

"Комунизма е бъдещето в човешкото развитие , ако не вярваш , виж Китай" - В Китай има комунизъм колкото има и в Северна Корея. Колкото имаше в СССР или НРБ. Не си живял тогава и не помниш или изобщо не знаеш какво означава комунизма. Нито една държава в света не успя да построи тази утопия комунизма.

81

Дядо Соци

преди 6 месеца

До боби 87 Боби и социализъма и капитализъма имат добри и лоши страни.Скандинавските страни и най вече Швеция опитват някакъв нов вид социализъм , на базата на капиталистически производствени отношения.Бедните са доволни , а богатите не.Как ще се чувстваш като ти вземат до 70 % от печалбата. За това АББА избягаха от там. Няма обществен строй , който да се харесва на всички.Запомни го.Китай трябва да изядад още много кучета ,за да достигнат САЩ по БВП.И Китай е в рецесия.

80

Да допълня...

преди 6 месеца

Украйна да се самоподари на Русия . Това иска Путин.

79

Мижав интерес...

преди 6 месеца

На всички им писна от зеленясалото мазнодрусало,ФАЩ си имат друга занимавка сега...

78

Алекс

преди 6 месеца

До До Алекс. Спря ги така,че в момента се води позициона война с артилерия и дронове.Руският план беше Киев за три дни.Е,не стана.Само това е огромен успех за ВСУ.

77

боби

преди 6 месеца

До КОМУНИЗМА .... Комунизма е бъдещето в човешкото развитие , ако не вярваш , виж Китай ,... за 30 години настигна и изпревари САЩ !

76

Алекс

преди 6 месеца

До До Възмутен и "1 метър не може да напредне".Не забравяй,че Украйна се бие с мощната руска армия.Достатъчно е,че успя да спре нашественика.Чебурашките ще се помотаят из Украйна и както в Афганистан,безславно ще се изнесат.

75

Сталин

преди 6 месеца

Ако имате претенции към Сталин, отправете ги към Грузия.

74

"СОЦИАЛИЗЪМ И..

преди 6 месеца

НАЦИОНАЛ--СОЦИАЛИЗЪМ"....ТОВА СА НАЙ- МРАКОБЕСНИТЕ И КЪРВАВИ ДИКТАТУРИ В ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!

73

КОМУНИЗМА

преди 6 месеца

...ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКОРЕНЯВА И ГОРИ С ОГЪН---СОЦИАЛИЗЪМ/...или КОМУНИЗЪМ/----ОЗНАЧАВА ВОЙНА СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!

72

ЗНАЕМ ВСИЧКО...

преди 6 месеца

...И НЯМА ДА ЗАБРАВИМ И ПРОСТИМ, ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЗВЕРСТВА И ГАДОСТИ!!НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ ИЗОБЩО!!!!НЯМА ДА ВИ СЕ РАЗМИНАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА!!!