8

До 6:

преди 6 месеца

Има генетична предразположеност, но над 90% всичко зависи от начина на живот. Има семейства осиновили дете, което става дебело като тях точно заради начина на живот, а не гените.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Спрете да се тъпчете!

6

Анонимен

преди 6 месеца

Дебелото си е дебело. Вари го, печи го....все е тлъсто. Всичко е до ген. Има хора дето постоянно се тъпчат, не спазват никакви диети, не тренират и никога не са спортували нищо и пак си имат нормална и дори атлетична фигура. Човек или има добра генетика или не. Ако целият ти род са все ниски и дебели няма как ти да имаш тяло на атлет пък ако ще и да се скъсаш от диети и тренировки.

5

100% Бай Ганьо до 4

преди 6 месеца

Аз искам да съм по къс.Нито в колата се събирам,като минавам през вратата трябва да се навеждам.Туй не е живот.За отслабването няма нужда от дивти.Като се разболеете от нелечима болест ще започнете бързо ще започнете да се грижите за тялото си

4

@@@

преди 6 месеца

Само не разбирам, кой иска да е по-нисък, за по-слаб разбираемо и каква е диетата да станеш къс?Или да ида на другия сайт, там пише

3

Анонимен

преди 6 месеца

Балансът, това е решението. Не преяждайте, не вечеряйте късно и обилно, старайте се да не водите заседнал начин на живот. И не гладувайте, не губете ежедневно часове във фитнеса, не пийте хапчета за потискане на глада, защото това са отрови. В резултата няма да сте дебели като моржове, нито ще покривате някакви измислени норми за стройна фиданка. Ще имате среден тип фигура и без гадже няма да останете. Гарантирано!

2

Анонимен

преди 6 месеца

Бързата храна нямало да бъде вредна, ако не гледаме на нея като такава. Леле... умопомрачително!

1

Анонимен

преди 6 месеца

Направих си труда да ида на "тИалото". Всичко, което казва е "бе яжте си квото искате, приемете се т.л.ъ.с.т.и и не се грижете за себе си, няма смисъл. По-големи глупости не бях чел скоро.