9

Анонимен

преди 6 месеца

Сутрин коги "краставиците" са станале.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Най-доброто упражнение е да ходите повече пеша, да изкачвате стълби пеша и да се занимавате с естествена физическа дейност. Всички позьорства във фитнесзали за показ на външен релеф няма да ви помгнат да си изчистите белите дробове и кръвоносната система. А това е основната цел. Много е важно също да се правят бавни разтягания, защото се предотвратява преждевременното износване на ставите, причинено от търкане.ПОлезни са също обърнатите пози, за да се активизира главата и горната част на гръбнак

7

Дядо Кольо

преди 6 месеца

Много сте се изнежили днес младите.Аз съм над 70 и още ми работи манивелата.А вие на 40 се оплаквате че не ставате.Що моми съм утешил на село,а наскоро като си ходих в града утеших и една студентка украинка.Вземайте пример от дядо си а не се оплаквайте.

6

Роберто Кавали

преди 6 месеца

Каквито и да правите доказано е че след 39 годишна възраст започва остаряването.След 39 започва обръщачката.Никакви упражнения няма да ви помогнат.Яжте и пиите и се забавлявайте на макс.Освен това има шанс да ви хареса и някоя студентка или най малкото някоя дашна украинка.

5

Имп Маврикий

преди 6 месеца

Няй доброто е да ти е широко около врата и тесно около чатала. Хаха. Тъй се живее сто години. Ай наздраве. Едно да знайте от батко си. Абе требе се .! Дерзайте. Всичко друго е бош лаф и работа.

4

Anna Rose

преди 6 месеца

Моя ме помпа, къде ме набара, над 50 е и прави по-над 3, три - Мара-Шепова, преди да ме подкара,никакви грижи за стойка или отвор.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Креватните.

2

Анонимен

преди 6 месеца

до 8 и не само: няма риск от полово предавани болести, спин, хепатит и смърт!

1

Глупости са това

преди 6 месеца

Мъртва тяга и ходене с тежести за мъже 40+ си е директна заявка за дискова или ингвинална херния, или и двете едновременно. За Мъже 40+ са подходящи изолиращи упражнения от лежанка и уреди, при които не се натоварва кръста и няма риск от херния. Комплексните упражнения изискват сериозна подготовка, която идва с много сериозни занимания с личен треньор, с гледане на клипчета или 2-3 тренировки с инструктор не става