8

Анонимен

преди 6 месеца

Баланса е кой колко че открадне до евроизборите )

7

Посолството :

преди 6 месеца

"Ще оцелее,докато подготвим новия си "демократичен" проект... Служат ни добре,ограбиха си народа,преядоха с грантове,продадоха и родните си майки за едно почесване зад ушичките,изпълняват точно инструкциите,крещят Слава Кокаине по команда,подписват всичко,което им спуснем,носят донос-бонус срещу неудобните и са готови на всичко да останат на власт... Такава порода п0дл0ги досега не сме имали! Ще останат,докато ни служат вярно или докато освободят територията от българите,което е едно и също! "

6

Посолството

преди 6 месеца

Нямат думата. Ние казваме.

5

Чао ГЕРБ

преди 6 месеца

До сега години наред гласувах за ГЕРБ. След протестите срещу БФС, последвалото брутално полицейско насилие и реакцията на Бойко и вътрешния министър тотално да не им пука си обещах че предишните избори са последните в които някойга съм давал гас за Бойко Борисов и ГЕРБ.

4

интелект

преди 6 месеца

Пази се с хакнати устройства за гласуване.

3

Анонимен

преди 6 месеца

До Гошо, нито едното

2

Гошо

преди 6 месеца

Предлагам да гласуваме: кое ще се разпадне първо: ЕС или сглобката...

1

Анонимен

преди 6 месеца

Разбира се че ще оцелее, и не защото е кой знае колко успешно правителството, а защото НЯМА АЛТЕРНАТИВА! Не може алтернативата да са хора, които са известни с прякорите си Копейкин и г-жа Лъжа! Няма как да стане тая работа, и за това дори и ние, които не харесваме особено правителството, пак ще гласуваме за партиите които го подкрепят