9

Анонимен

преди 5 месеца

Ама ни може така, Графа трябва да е гей афроамериканец с азиатски корени.

8

Отговор до Най-доб..

преди 5 месеца

До Най-... Спор няма, трудно се възприема друг Монте Кристо, след като човек е видял Жан Маре в ролята. В този смисъл, новият избран артист има едно предизвикателство. Пожелавам му да се справи максимално добре..........Истината е, че екранизацията с Депардийо на мен поне ми харесва, въпреки допълнителните измислици. За беда, самото присъствие на Депардийо оказва едно непрестанно насилие над сетивата и дърпа цялата продукция надолу. За щастие, там имаме Серджо Рубини - Бертучо. :)

7

Най-...

преди 5 месеца

успешна версия според мен е тая с Жан Маре от 1954 г. Едмонд Дантес е моряк, който става жертва на политическа интрига, набеден за бонапартист. Втората причина да го затворят в замъка Иф е любов и ревност. Там се свързва с абат Фариа, бунтовник и луда глава, който има карта на съкровище на о-в Монте Кристо. Как става всичко, ще разберете ако прочетете тая велика класика или гледате филма. Останалите версии лично мен ме разочароваха, има импровизации, но вероятно защото историята е богата.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Ще стане хубав филм за разлика от руските бoзи.

5

Анонимен

преди 5 месеца

До 1 - Попаднал хора и станал човек ...

4

Анонимен

преди 5 месеца

До 2 - Прочете ли изобщо стията? Дори залгавито казва, че снимат нов филс с Джеръми Аърънс, а не, че той ще играе главният герой.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Сам Клафин ще се спавидобре с ролята! Последно ми направи добро впечетление, когато играеше фашисткият политик Осуалд Моузли. Хем усояваше да е чаровен преди публика, хем да е абсолютно брутален и стряскащ, когато си покаже зъбите! Супер е за да играе Едмонт Дантес.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Тва е продължение като пенционер ли ?

1

Анонимен

преди 5 месеца

всъщност романа е за предателството, завистта и това как на края всеки си получава заслуженото, както и за находчивостта на един човек (подкрепена с доста уроци от един "дядо" за затвора...) но и ващо резюме че "бяга от затвора, отмъщава си и забогатява" е топ.... :D