10

Виолет

преди 5 месеца

В Унгария се пазят от градушките с автоматични наземни генератори. Евтино, лесно и персонал от 10 човека, а в тази агенция са над 1000 човека.

9

Анонимен

преди 6 месеца

До 7. Има противоградни ракети, има и др геоинженерни способи, които да променят времето, прави се отдавна, основно за паради и подобни чествания на празници, особено ако присъстват правителствени лица, трябва да е слънчево и хубаво времето.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Да им се увеличат заплатите и да си вършат съвестно работата, че доста градушки пропуснаха и големи поразии станаха. Високи заплати и без градушки, а не само високи заплати и масово градушки.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Как може въобще да съществува служба която да се бори срещу "ГРАДУШКИ"? Как може ти да спреш падането на ледени топчета по главата си? Единствено, което по време на градушка, могат да направят служителите е да се ският по домовете си и да очакват на следващия ден да падат "ПАРИ" от небето! Именно заради ПАРАТА има и ГРАДУШКИ и ГРАДУШКОВИ СЛУЖБИ! Народе опомни се .... "Как може въобще да съществуват такива служби" и да плащаш за тях?

6

Анонимен

преди 6 месеца

Имат ли ракети за градушки или сме ги дали на зеления...

5

Анонимен

преди 6 месеца

Не казвам нищо за смешната заплата от 800 лв месечно.....ама колко дни в годината наистина им се налага да 'работят' ? И работят ли изобщо тука си ми смле доматите градушката.

4

силно загрижЕна

преди 6 месеца

Поради липса на градушки ли?!

3

Анонимен

преди 6 месеца

То пък голяма борба водят с градушките!

2

Протест пред ХАРП

преди 6 месеца

Под наслов "Увеличете градушките"

1

Анонимен

преди 6 месеца

То кой не са е фанал дето е на държавна службичка все не е протестирал. В частния сектор всичко е тип-топ. Никой от него не мърка.