187

мръсници

преди 2 месеца

Не ви ли е срам да държите цените на такива грозни и неизмазани блокове на такива цени, а по улиците хората да просят...И заплатите в България са пълна мизерия, за да принуждавате хората да теглят заеми и да ги обират и банките.

186

НЕПРОДАВАЕМ апартаме

преди 5 месеца

НЕПРОДАВАЕМ от 3 г. Мед. Академия. Купувачите като видят унищожените ми 3 изложения, да гледат телевизорите на съседите се отказват да купуват. Като видят и офисите на първи и втори етаж категорично отказват. Как общината ще ми компенсира НЕПРОДАВАЕМИЯТ апартамент. Рушащата се сграда на 20 г. Като ми увеличи данъците. За 20 г. нямам една година почивка от Дивашки Строежи, разбити улици, шум, мръсотия. В едно каре 800 метра над 30 нови сгради. Липса гаражи, липса места училища и градини, презастр

185

Анонимен

преди 5 месеца

Балона на цените се пука. Апартаментите масово стоят празни. Ще има фалирали строители, тези които са строили на кредит.

184

Отворих сайт и видях

преди 5 месеца

В Нови Хан тристаен, 84 кв.м. се предлага за 117 990 евро, двустаен 60 кв.м. - за 65 000 евро, едностаен 33 кв. м. - за 35 000 евро.

183

Анонимен

преди 5 месеца

Защо слагаш минус, бе? Човекът препоръчва Нови Хан. Може би знае по колко евро върви там квадратният метър.

182

Аз

преди 5 месеца

Ами доста по-евтини са апартаментите в Нови хан в сравнение с тези в нормалните квартали на София. Що за въпрос?!

181

Анонимен

преди 5 месеца

До Аз - В Нови Хан различни ли са цените?

180

Аз

преди 5 месеца

Не разбирам защо се оплаквате от цените в София. Очевидно има хора, които могат да си го позволят. Който не може, търси вариант на друго място. Не всеки трябва да притежава апартамент в столицата. Има комплекс в Нови хан например за по-бедните хора и от там директно с влак до София, ако работите тук.

179

Star Супер Стар

преди 5 месеца

Ама само апартаментите ли?.Един брокер каза,че с колкото процента поскъпват апартаментите в София,точно толкова е и реалната инфлация.Защото цените на апартаментите в София и другите големи градове,са били винаги на дъното.Ако поскъпне в София със 10%,то във всички останали градове поскъпва точно със 10 процента.Виж на морето е друга бира.Там цените или си стоят замразени,или падат на апартаментите които са атрофирали за 20 години непродадени и необитаеми,защото са за тотален основен ремон.

178

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 198Грешиш,защото банките дават заеми затова цените са нагоре да се набуташ и после никога да не го върнеш а и ням ада имаш собственост.Ние имахме имоти на наше име без кредити по време на соца ама много ги продадоха да бягат на запад ама сега видяха каква идиотия е там и се връщат,но няма къде.

177

Ман

преди 5 месеца

То и 2008-2010 така стана - от 1100 на 600 кв.м. И после 10г. чакаш да си върнеш парите Сега ще е същото, но с много по-голяма сметка за плащане от бюджета (навремето банките и бюджета се отърваха сравнително лесно и евтино)

176

Анонимен

преди 5 месеца

Оффф дано да стане война в България.

175

Серем на

преди 5 месеца

Имотния пазар в ***-ленд. Нещата са Прости : За тия пари купувам жилище в Швеция, Финландия, Италия или Гърция

174

Джак Ричър

преди 5 месеца

До До 196 ***? Да-а-а, ***. Такива като теб и най красивия дворец да имаш, ще си изхвърляш *** през прозореца... Селяндурщината не може да се изчисти от такива съзнания!

173

Джак Ричър

преди 5 месеца

До Имоти бол пари трябв... В уравнението сте забравили пропагандата и оскотелия "мат'риал"...

172

И нещо забрави. . .

преди 5 месеца

До 182 Анонимен Ми бегайте по провинция там пустее и са само роми. В София какво има точно като само асфалт и бетон. . . . .много, много дупки!

171

Анонимен

преди 5 месеца

А тия дето са си държали милиона в банка ще вземат 5000 лв лихва и ако ги изтеглят кеш банката ще им ги вземе за такси! Масово хората вече не купуват с кредити, а си инвестират спестяванията!

170

Анонимен

преди 5 месеца

Имаме 7 апартамента в София без кредит! Преди 2 години струваха 2 милиона лева, сега са 3 милиона. 1 милион със заплата 3000 лв не мога да изкарам за 30 години! Ашколсун евала

169

Анонимен

преди 5 месеца

Панелките са кенефници. Живях 7 г в панелка, смених я за ново, родих се. Входа в панела и асансьора бяха толкова мизерни, че ме беше срам да си поканя гости

168

Анонимен

преди 5 месеца

Ко стаа с балона бе балонаджиите???