12

А, сега?

преди 6 месеца

До Доктор Сър ПичукПравоспособен ли се води в момента? Законът за движение по пътищата се прилага и за пътища, които не са отворени за обществено ползване, освен, ако със закон не е определено друго. Водачът е бил длъжен да има СУМПС, което отговаря на класа на превозното средство и резултатът ясно показва, защо трябва да е така.

11

УЛМ

преди 6 месеца

Естественият отбор все пак работи ...

10

Трагедия

преди 6 месеца

Тази година на път за морето минавах през това село; доста добро, голяма част от хората заминават за работа в страните от ЕС където тамошните работодатели им дават чисто по 1500 евро на месец; поемат път, храна, спане ..! Да, работят, но им остават и пари ..! При нас е друго - работиш, но на българския работодател никога не му изнася. В тези села повечето от хората са от малцинствата, но там няма киснене из селските кафенета, а напротив там хората ралотят. Бог да прости това дете ..! Покой на ду

9

Анонимен

преди 6 месеца

Винетка има ли? А гражданска? За книжка категория С разбрахме че няма и сега и виновни няма да има както винаги. Тъжно.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Естествен подбор

7

Анонимен

преди 6 месеца

Бхарат без книжка? Пострадали храсти и дървета има ли?

6

Анонимен

преди 6 месеца

За да управляваш подобно превозно средство,Закона изисква да имаш категория " C"! Без тази категория си г-н Никой! И който не е ходил в казарма и карал там ЗИЛ 130 Бордови Нищо Не знае!-:)

5

Пешо

преди 6 месеца

Абе аре уточнявайте дали е мaнгaсарняк или не. Аз сега откъде да знам да се радвам или не?

4

Анонимен

преди 6 месеца

Дано не е много повредено камиончето и бързо да го оправят!

3

Анонимен

преди 6 месеца

бракониер и крадец, дали го икате за съсед а? там у едно село яко секат всякакви тлъсти дървета, орех, дъбове, букове но само дебели над 40 -50 см.

2

Доктор Сър Пичук

преди 6 месеца

До АнонименВсеки може да кара и 100 тона трактор в полето без книжка, но няма право да го кара на "пътищата отворени за обществено ползване", а ти никога не си чел закона по всичко личи.

1

Доктор Сър Пичук

преди 6 месеца

Написали сте пълни безумици в статията си, оправете я. Закона за движение по пътищата се отнася само за републикански и общински пътища, но не и за черни и горски пътища и там не съществува такова нещо правоспособност на водача и всеки може да кара каквото си поиска. 19-годишния Е БИЛ ПРАВОСПОСОБЕН, ЗАЩОТО ВСЕКИ Е ПРАВОСПОСОБЕН В ГОРАТА.