24

Алито от София

преди 6 месеца

Много хора не знаят че, спаси София са е сдружение което точи най легално държавата и най вече Софийска община, но не това е най лошото, цялата тази сбирщина е създадена от парадиращи хомосексуалисти, просто ме лови страх какво ще стане ако и този леворез бонева стане председател на другия доказан левак, кмета Терзиева, София че стане сборище на хомосексуалисти, леле майко

23

Ъээээ

преди 6 месеца

Еми просто няма как да стане иначе, малко са ви хората лумпенче .

22

Анонимен

преди 6 месеца

*** не го искат, ва!

21

Анонимен

преди 6 месеца

Тия изобщо си нямат идея какво да правят. Аман от празноглавци.

20

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

Избори нови Бонев върви другаде да се самопредлагаш кой ти е казал че светът се върти около теб И нали щяхте да работите какво стан ни екипи имате ни работите само искате постове пари власт Бонев върви да редиш плочки нали каза че си майстор какво се натискаш да седиш само по офисите работа работа работа

19

Христо Христов

преди 6 месеца

До Гледна точка/21 "Защото Бонев е конфликтен, некадърен и ще носи само проблеми в СОС." - ми да се каже ясно на срещите.

18

Гледна точка

преди 6 месеца

До Гристо Гристов. Не е ли ясно? Защото Бонев е конфликтен, некадърен и ще носи само проблеми в СОС. Трябва друг, диалогичен човек.

17

Гражданин

преди 6 месеца

Ами да си стоят. След три месеца ще има нови избори.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Какво да спасяваш София,голям праз,всичко е заради пари ,знаете ли че им кандидати за кмет за София никомо не известни ,които са хвърли по 100 000 лв повече и знаят че могат да ме ги изберат ,но пробват,гледай предаване ,питат защо е похарчил 80 000 лвза изборите ,сто се сме ,как няма да,се смее ,ако го изберат знае че че си върни парите тройно и повече ,затова играят на изборите ,то защо Терзиев не иска заплата ,ми защото далавери и комисионни че изкара милиони )

15

Въпрос

преди 6 месеца

Кой ви измисли опорката с Путин идва... Само дето не казахте че Путин се е кандидатирал за Кмет на Софето... И с тия лозунги излязохте срещу другия кандидат за кмет. Днеска говорите друго . Та кога сте искренни??? Това е въпроса. Може ли да ви се вярва???

14

Анонимен

преди 6 месеца

Мекерето Бонев за да стане председател хукна на своя глава да търси бсп за подкрепа. Мразя опг герб, но в този случай са прави. Тоя много проблеми ще създаде на Терзиев, помнете ми думата.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Аман жажда за пост от този Бонев, време е ппдб да му посочат ъгъла.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Хора, които не са били в казарма да управляват милионен град?Видяхме, че с протестите не се справиха, окървавиха и запалиха столицата.

11

Много

преди 6 месеца

...интересно, "Спаси София" от кого ще я спасяват сега? Нали сте спечелили изборите? Лесно е да се плюе и да се пишат доноси, друго е да се върши работа!

10

Ами

преди 6 месеца

...нали преди изборите. твърдяхте,че нямало до преговарят с тях? Сега изведнъж сте ги канили на разговори? От ГЕРБ са ви казали, оправяйте се! Като са "трета" политическа сила, събирайте се червени , сини и... розови комунисти,и си се оправяйте! Никой не ви пречи да "работите"!

9

Чук и Гек

преди 6 месеца

Без компромиси, отивате на пореден вот за ОС! Десет пъти подред, докато направите Георг Георгиев председател и 65 общински съветници от Превъзходна партия Герб! Тези, всички на думи тричащи Герб - Възрождане, ИТН, БСП, всъщност са единствено против ПП!

8

карачанаков

преди 6 месеца

А кой ще спаси София от спасителя,това недоразумение,тази грешка на природата?

7

Избирател

преди 6 месеца

Тия не схващат как работи демокрацията, ако не си спечелил мнозинство правиш сглобки или каквото там са решили да го кръстят, търсиш компромис за мнозинство а не очакваш всички да те слушат щото си готин. Ега ти ***.

6

мда

преди 6 месеца

ами борислава бонева обича някой да стои зад нея :) ако ме разбирате

5

верно

преди 6 месеца

тоя бончо бонев освен за общински съветник и да снима клипчета на някой багер копаещ по "европроект" не става. да стане някое районно кметче като измамницата иванчОва, скътава някой лев от рекет на строители, 5-10г в затвора и е готово. харчи си на воля ;)