13

Индекс чов. развитие

преди 6 месеца

ние, които сме израсли с неговите песни, с детските хорове, с детските театри, помним творчеството му. и тъжим.

12

да питам

преди 6 месеца

композитор с диплома ли се става? сега е пазарна икономика - слави трифоновците ще си ги отсее пазарът. то е ясно кой компонзира и аранжира песните във фирмата на дългия - хора, които реално са завършили нещо и са на ниво. той е само... лице :-)

11

до №12

преди 6 месеца

До АнонименИ как ще има композитори?Помним как ректора на Конерваторията занесе на "крака"диплома на Слави Трифонов в студиото Му.И само Слави ли е с такава диплома.Да,има отлични музиканти,но и те се разбягаха по белия свят,както физици,химици,лекари,биолози...!Мозъка на България се "изпари".А и какво да правят тук?Да споделят мизерия и чалгата заливаща страната?

10

666

преди 6 месеца

До Илия::Кой Господ?Набори сме с Маестрото.Знаеш ли,че навремето,ако те хванеха в Черква като ученик по Великден,изключваха от училище.А около черквата-намаляха поведението в средния курс.На студент,не заверяваха семестъра!Та,за кой Господ става дума?Църквата е институция за потискане на човешкия дух и инициатива от 325г.до днес.А и защо има стотици вероизповедания?

9

Анонимен

преди 6 месеца

Да има памет за него! Сега в България има огромна нужда от композитори. Почти няма песен, музикален мотив от голямо произведение, коуто да са запомнящи се, да може да се тананикат или запеят. Принизи се композирането до буквалното му значение: съчетаване.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Бог да го прости!Лек път маестро!

7

Щирлиц

преди 6 месеца

До Gm.....приятелче крилато,защо побегна пак.

6

До Анонимен 2

преди 6 месеца

Тоя, както го наричаш, е с много по-специален. След него остава творчество, познато на хиляди хора. След теб ще останат жлъчни глупости по сайтове, но никой няма да те знае. Лек да му е пътят на маестро Дреников!

5

Анонимен

преди 6 месеца

Да, всички сме за малко на тази земя, той поне е оставил следа след себе си, Бог да го прости.

4

Илия

преди 6 месеца

До Анонимен По добре кажи, Бог да го прости.

3

КОВИД Бустарче

преди 6 месеца

Боцнете и Повече не го Мислете!

2

Анонимен

преди 6 месеца

Всеки ден умират хора. Тоя не е с нищо по-специално.

1

Анонимен

преди 6 месеца

От какво е умрял