33

Анонимен

преди 5 месеца

Семейството и трябва да потърси отговорност от общината а обществото да ги подкрепи или самото общество/партии и НПО да им потърси отговорност.

32

Анонимен

преди 5 месеца

Дърветата са саморасляци, растат безконтролно, никой не се грижи за тях. До нас има опасни дървета, попитах как може да ги подкастрят - само ако се бил откършил клон, тогава. Значи след дъжд качулка. Държавата на безобразията и абсурда.

31

Анонимен

преди 5 месеца

Ужас! Това не е държава!

30

Анонимен

преди 5 месеца

Жалко , съвсем млада жена и то от провинцията сигурно е била по работа.

29

Анонимен

преди 5 месеца

Имаше таксита които караха бясно и дори пешеходните пътеки не ги спираха. Една дачия щеше да ме удари. Запомних номера за всеки случай.

28

Анонимен

преди 5 месеца

Огромния триизмерен бикборд до магазин била в близост до кат в старата столица хлопаше от вятъра и вдигаше страшен шум. Мисля че беше се откачил и може да бъде опасен.

27

ужас

преди 5 месеца

Съболезнования на близките на загиналите от нелепата смърт. Но май и в двата града по няколко мандата кметуваха от ГЕРБ. Това ли е резултата. Ветровете са бурни, но даже не са и ураганни (над 144 км/ч).

26

Анонимен

преди 5 месеца

Всички сте против медиците но знаете ли например че много аптеки работят в събота и неделя доста до късно вечерта. Също така и много хранителни магазини работят до късно включително събота и неделя.

25

До 22

преди 5 месеца

А ако момичето се е прибирало от работа? Не съдете без да знаете. Че чак глупава я изкарахте. Доста магазини затварят горе-долу по това време, а служителите им се прибират с градски транспорт поради липса на достатъчно средства за друг вариант...

24

Анонимен

преди 5 месеца

Жалко за жената . В такова време човек е по-добре да си остане вкъщи и да не излиза ако не е много наложащо .

23

Анонимен

преди 5 месеца

Никой ли не ги инспектира тия дървета? И сигурно женицата прилежно си е платила данъците.

22

до 24

преди 5 месеца

Ами ако е вървяла към влизане?!

21

Анонимен

преди 5 месеца

Нито е първия, нито последния бурен до ураганен вятър във Варна. Макар и рядко, има такива моменти, когато вятърът е толкова силен, че не можеш да вървиш дори. Общината направи това, което можеше - ранни предупреждения, денонощни екипи на Енерго и Вик, гражданска отбрана и т.н. Жалко за трагичния инцидент...

20

Анонимен

преди 5 месеца

Природата дава знак, че изборите за кмет във Варна са измама.

19

Анонимен

преди 5 месеца

Човек не знае какво може да падне на глвата му, докато си върви по улицата. Не беше много отдавна, когато самоубиец, скачайки от балкон, беше паднал върху случаен минувач. И двамата бяха загинали.

18

Анонимен

преди 5 месеца

Преди доста години, няколко години преди края на соца, паднало дърво уби младо момиче в София. Не е имало никаква буря. Две девойки са си вървяли спокойно посред бял ден покрай оградата на Военния музей, недалеч от НДК. Сега там вече е построена нова сграда и онази ограда е съборена.

17

Видял

преди 5 месеца

Повече жертви са поне 2. Нека светне ... Толкова е силен вятъра че не можеш да си отвориш вратата на колата. Нещо ново е.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Жалко за жената. Всеки да си направи извод и да не излиза в такова време.

15

:)))

преди 5 месеца

До Аз --- Пич, искал си да кажеш, че навън е било "лудница" заради ураганния вятър. Но от начина, по който си се изразил, човек остава с впечатлението, че са те пуснали за кратко време от психиатрично медицинско заведение и е трябвало да се прибереш.

14

Аз

преди 5 месеца

Не мисля, че кметът е виновен. Пак го обърнахте на политика. Аз трябваше да се прибера в лудницата като минах през цяла Варна, от единия край до другия.... Еми падналите клони не бвха изсъхнали. На места поривите направо ми повдигаха колата. Това е ураган? Не е бриз! Имаше много предупреждения да не се излиза. Съжалявам, но момичето е починало от глупост. Аз също не постъпих много умно, но... Поне видвх за какво става дума навън.