8

Срам и позор!

преди 6 месеца

Този интригант Томислав, да вложи енергията си в нещо полезно за страната, за хората, а да не се занимава с интриги, хипотези и фейк!

7

Възмутен

преди 6 месеца

Стига дъвкахте едни и същи дъвки и клевети, вече ставате противни и правите страната токсична! Аман от некадърници като Томислав, които коментират материя от която тямат понятие. Оставете правителството да работи най-после, стига плюхте!

6

Доктор

преди 6 месеца

Имам усещането , че на този Дончев ще му се спука кратуната от много мислене. Те затова и ГЕРБ са вече в калта.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Министърът е гледал филм за изнудванията по който МВР е консултант. А и на кино отдавна не е модерно да се ходи. Софиянци на неговата възраст и ранг, ходят още по-малко. Кметът Терзийски трябваше да събере специалисти и да проведе разговор, има ли риск за този процес и да не го разреши, по надлежния ред. Напрежението в БФС се наследява не от вчера и това е известно на всички. Не бяха извършени обезопасяващи действия на терена, в рисковите райони. Оценка слаб.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Вътрешният министър не отрече, че е бил на кино в онази злощастна нощ докато хулиганите се биха с полицията! Той е гледал филм.

3

Анонимен

преди 6 месеца

А вие защо толкова го пазите,бе Томи?

2

Стол

преди 6 месеца

Ако има интрига и е подлаган на натиск, затова са му искали оставката.

1

Йордан Димитров

преди 6 месеца

Мен лично ме притеснява, като гласоподавател на ПП на последните парламентарни избори(преди да направят сглобката с герб), как е нормално Томислав Дончев-'булдога'(по физически белези от неутрално наблюдение) да се притеснява повече за един Министър от правителство за което , цитирам те (от герб) не носят отговорност, но пък имат претенции,отколкото за това къде са едни 2 млрд . лева усвоени под негово ръководство за електронно правителство без реални резултати и отчети за разходването.