108

Смел Гибсов

преди 6 месеца

Ураааааааааааааа, най накрая футбола ще се завърне ....

107

Анонимен

преди 6 месеца

Оставка!

106

Банкеръ

преди 6 месеца

Перуката ще си тръгне,но ще направи всичко възможно следващия да е,като него.Сигурно и писмо от УЕФА ще покаже кой трябва да бъде избран.След него от БФС трябва да бъдат изхвърлени и всички тунеядци.Това с конгрес не може да стане.

105

Смел Гибсов

преди 6 месеца

Айде по бързо че съм заформил банкет..

104

тъпомер

преди 6 месеца

Тоя ако си подаде оставката ще се прекръстя на спиртомер,абе вицове разни.

103

Завещание от Мичмана

преди 6 месеца

Турнири. Само с такива състезания в училищата, институтите, университетите и частните фабрики... с пресяване-кастинг,като за филми и естрадни певци може и да се намерят 20-тина футолисти, а останалите 11 спортисти от клубовете да се изберат. По-малко африканци и всякакви печелбари от Европа и Лат. Америка.

102

Наивен

преди 6 месеца

Последните 30 години, на всички ръководни постове, навсякъде в България, селекцията е отрицателна! От Европа нямат интерес образование, икономика, футбол и т.н. - да се развиват в една периферна държава с затихващи функции! Който и да застане начело на държавата или на футбола - нищо няма да се промени! Бербатов също е с перука - може би по-модерна!?

101

Анонимен

преди 6 месеца

Перуката въобще не се готви да си тръгва - има още 9 години до пенсиониране, а освен ядене и пиене на софрата на УЕФА и с държавните средства от БГ той, както Лечков, Костадинов и другите службаши от ИК,Б.М.друго не може да прави.От политиците само цент.нападател на Бистришките тигри е зад гърба му и ми се струва,че той стой стои зад тая спасителна идея за нов конгрес на БФС, който да бетонира тези специалисти по нищоправене. Съдебни дела? Кога и как ще ги спечели,особено след окърввения протест

100

Обективен

преди 6 месеца

Перуката пита журналиста : -....ти мене у-ажа-аш ли ме?...

99

Гиб Мелсън

преди 6 месеца

Няма да подаде оставка. Ще го преизберат на новия конгрес. Перуката и Лецата са купили малките клубове. Всеки футболен клуб дори и селски с по пет фена има право а един глас, колкото има и ЦСКА и Левски и те са с по един глас. Купуват малките селски клубове и така печелят избори след избори. Схемата е елементарна и ясна.

98

Анонимен

преди 6 месеца

Как така догодина, той трябваше отдавна да е подал оставка. Тоя резил във футбола изисква всички от федерацията да я напуснат, не само той.

97

Анонимен

преди 6 месеца

Спешно, но догодина. Като магистрала Хемус. Вервайте. Оставка не се дава. Оставка се взима.

96

Анонимен

преди 6 месеца

Живеем в правова държава с установени правила, но моралните правила са дори по-важни от установените. 18 години провали, време е за ОСТАВКА. Тържното е, че вместо да те запомнят като "Този невероятен Боби Михайлов!", ти наака всичко, и ще те запомнят с нецензурни епитети, пълното пропадане на БГ бутбола, и прякора Перуката. Жалко.

95

До 97

преди 6 месеца

Нима, Батето даже Свети Петър го взе! Батето и Бобето са номер 1! Пример как от НиЩо се прави нещо. И двамата си изкараха супер живот без употреба на сиви клетки.

94

Анонимен

преди 6 месеца

Перукан е уникален по това, че по начин на живот наподобява Батето! Яко кръкане и кючеци, тоест живот на макс! Уникални са шефовете на БФС! Следващият подходящ е Божинката!!!

93

Анонимен

преди 6 месеца

Не става вече Боби. Като си алкохолик никъде не те искат на работа - дори склад да охраняваш, камо ли да си ръководен орган.

92

ха ха ха ха

преди 6 месеца

Абе вервате ли, вервате ли?Ако перукан беше решил да подава оставка, щеше да каже, че скоква събранието за да насрочат спешно нов конгрес и като втора точка, че подава оставка. Вече кой ли не му каза на перукан, че е станал най-омразния в България.

91

План от МиАйловград

преди 6 месеца

Боби Михайлов готви някакъв номер казвам ви. Иска сега да се пооталожи напрежението и след седмица ще насочат конгрес за след 4 месеца, после ще го отложат с още 2 месеца (то няма и много мачове на националния отбор тогава) и след 6 -8 месеца на конгреса току виж го преизбрали?

90

Е, Боби...

преди 6 месеца

...сега кат се заключиш в някоя вила с Преслава, уиски до нас.ир.ане и кючвци, докато не можеш да си стоиш на краката, откога чакаше!

89

fff

преди 6 месеца

На калпави футболисти БФС им пречи на терена