40

ДаСкопимСополанПаси

преди 6 месеца

Англо- краварете и Цион твърдо са решили да подпалят Света с "демократичните" си бомби,снаряди и коршуми.

39

за промити черепи !

преди 6 месеца

Докато политическите динозаври не се разпаднат, болшинството от ресурсите, включително човешките, ще бъдат системно унищожавани. НЯМА КРИЗА НА РЕСУРСИ !!! СВЕТОВНАТА КРИЗА Е КРИЗА НА ШАЙКА ПСИХОПАТИ, РАЗПРЪСНАТИ РАВНОМЕРНО ИЗ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ, КОИТО ПРОМИВАТ ЧЕРЕПИТЕ НА МИЛИАРДИ ХОРИЦА ОЩЕ ОТ БЕБЕШКАТА ЛЮЛКА, ЗА ДА ГИ ТЪРПЯТ !!! ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СА МЕЖДУ НАС И НИ СЕ ЧУДЯТ НА ОВЧЕДУШИЕТО !!! ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ, ЗА ДА СЕ гаврятСвас !!!

38

ИмаТакиваПредатели

преди 6 месеца

ИТНизраждане и БСП, които подкрепят Хамас

37

ДойдатЛиВ България

преди 6 месеца

ТЕРОРИСТИТЕ, ТИЯ ДЕТО ГИ ЗАЩИТАВАТ ЩЕ СЕ СКРИЯТ ПОД ПОЛИТЕ НА ЖЕНИТЕ СИ !!!

36

Виновни Кибутзите ?

преди 6 месеца

ВИНОВНИ ЛИ СА САДИСТИЧНО УНИЩОЖЕНИТЕ 1400 МИРНИ ИЗРАЕЛЦИ ? ИЗРАЕЛ ПРЕВЪРНА ПУСТИНЯТА В РАЙ, В НАУЧНО ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ ЦЕНТРОВЕ ЗА ВЪРХОВИ ТЕХНОЛОГИИ ! ЗА 45 ГОДИНИ ПАЛЕСТИНЦИТЕ в Газа от 380 000, СЕГА СА 2 300 000 ! С МЕЖДУНАРОДНА ХУМАНИТАРНА ПОМОЩ ! САМО ОТ ЕВРОПА ПОДАРЕНИ 8 300 000 000 евро ! И С КОЛКО ОТ ХУМАНИТАРНИТЕ ПОМОЩИ КУПИХА РУСКО, ИРАНСКО, КИТАЙСКО И СЕВЕРО КОРЕЙСКО ОРЪЖИЕ ? ЗА 10 ГОДИШНИ МЛАДЕЖИ ДА ГИ ПРАВЯТ ТЕРОРИСТИ ? ООН КЪДЕ ГЛЕДА ? ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ В ПОДКРЕПА НА ТЕРОРИЗМА !

35

Роко

преди 6 месеца

Ти първо червен комар виж клиповете какво са правили тарамбуките от хамас и ако не повърнеш си червен извратеняк.И как да действат евреите като тия плъхове се крият между хората.Дано такива като хамас те посетят и тогава ще запише друга песничка.Ами в европа която ги подслони и хрантути правят атентати алах акбар можеш ли смислено да обясниш.Европа даваше на палестина 780млн, а сащ 300 млн русия среден пръст.И как който напада се прави на жертва.Виж колко палестинци излязоха с радостни възгласи

34

Анонимен

преди 6 месеца

До питанка Евреите ли имаш предвид? Гледа ли клипа, в който палестинци разпознават останки на малки деца? Сега се върти в мрежата, виж го. Не е за хора със слаби нерви. И за хора с нормални нерви също не е... Виж го и си помисли това, което правят евреите, човешко ли е? И не е ли военно престъпление?

33

питанка

преди 6 месеца

До Анонимен Ъхъъъ, разбирам те много добре... А я кажи , едновременно с това дали пък случайно не са започнали да ти харесват главорези които режат детски глави и палят живи бебета? За един прЕятел питам?

32

Анонимен

преди 6 месеца

Нещо не ги харесвах евреите и преди, но не знаех защо. Някак си ми изглеждаха самовлюбени и арогантни злобари....Сега вече ми е ясно- те са такива!!! Чак да те е яд ,че някой хора се провалиха във войната срещу тях, преди 80г....

31

Анонимен

преди 6 месеца

До "Шалом нещо си" Предсказанието за тоя "свършек на света" се отнася за самопровъзгласилия се за "богоизбран" народ. Нас не ни засяга.

30

Шалом, маниш маа?

преди 6 месеца

Греши всеки, който не знае, че Богоизбраните синове на Израил ще управляват Човечеството до Свършека на Света.

29

53

преди 6 месеца

Мичи ней ли тъй ве! В Софето кой оди на царква? Ас не познавам.

28

Анонимен

преди 6 месеца

"Много хора тук май забравят че са кръстени в църква." По селата .. Може.

27

До 49

преди 6 месеца

И Русия е окупатор.....

26

КОЙ ША СПРЕ ИЗРАЕЛ

преди 6 месеца

Путин, Си, Ким, Ердоган.......да не верваш

25

Анонимен

преди 6 месеца

Кога ще има санкции срещу окупаторите??? Или когато атакуват щатите се дават бонуси??? Световният диктатор, който се стреми да наложи волята си над всички и всичко! И комплексарите веднага им се лепят щото са безлични, а много искат да са като Рамбо!!!

24

Чичо Сам от Тексас

преди 6 месеца

Християнска сила ! Много хора тук май забравят че са кръстени в църква. А Русия мълчи по въпроса защото Израел още първия ден ги питаха дали ще си траят или ще оправят заема

23

Анонимен

преди 6 месеца

Абе оня с мустачето май прав ще излезе! Само дето сбърка пътя... Иначе сега нямаше да се говори за Израел...

22

Истината

преди 6 месеца

Мачкай тероризма и ***, а които ги подкрепя да отиде в Газа да им удари едно рамо. Нали Хамас се биеха за свобода? Армията на Израел е на крака при тях а те се скриха в дупки под земята. Жалка работа са всички мюсюлмани когато стане напечено. И те като всички руснаци обръщат палачинката

21

Анонимен

преди 6 месеца

Всеки, който бяга от диктатурата на САЩ е терорист! Мисля, че Газа беше окупираната територия, но дали не е окупирана от Русия, а не от Израел?