8

за промити черепи !

преди 6 месеца

Докато политическите динозаври не се разпаднат, болшинството от ресурсите, включително човешките, ще бъдат системно унищожавани. НЯМА КРИЗА НА РЕСУРСИ !!! СВЕТОВНАТА КРИЗА Е КРИЗА НА ШАЙКА ПСИХОПАТИ, РАЗПРЪСНАТИ РАВНОМЕРНО ИЗ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ, КОИТО ПРОМИВАТ ЧЕРЕПИТЕ НА МИЛИАРДИ ХОРИЦА ОЩЕ ОТ БЕБЕШКАТА ЛЮЛКА, ЗА ДА ГИ ТЪРПЯТ !!! ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СА МЕЖДУ НАС И НИ СЕ ЧУДЯТ НА ОВЧЕДУШИЕТО !!! ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ, ЗА ДА СЕ гаврятСвас !!!

7

ИмаТакиваПредатели

преди 6 месеца

ИТНизраждане и БСП, които подкрепят Хамас

6

терористиИДИОТИ

преди 6 месеца

С РУСКО, ИРАНСКО, КИТАЙСКО и СЕВЕРО КОРЕЙСКО ОРЪЖИЕ, ЗАКУПЕНО С МЕЖДУНАРОДНИ ХУМАНИТАРНИ ПОМОЩИ ! ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ ЗА ДА РАЗМНОЖАВАТЕ ТЕРОРИСТИТЕ !!!

5

Виновни Кибутзите ?

преди 6 месеца

ВИНОВНИ ЛИ СА САДИСТИЧНО УНИЩОЖЕНИТЕ 1400 МИРНИ ИЗРАЕЛЦИ ? ИЗРАЕЛ ПРЕВЪРНА ПУСТИНЯТА В РАЙ, В НАУЧНО ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ ЦЕНТРОВЕ ЗА ВЪРХОВИ ТЕХНОЛОГИИ ! ЗА 45 ГОДИНИ ПАЛЕСТИНЦИТЕ в Газа от 380 000, СЕГА СА 2 300 000 ! С МЕЖДУНАРОДНА ХУМАНИТАРНА ПОМОЩ ! САМО ОТ ЕВРОПА ПОДАРЕНИ 8 300 000 000 евро ! И С КОЛКО ОТ ХУМАНИТАРНИТЕ ПОМОЩИ КУПИХА РУСКО, ИРАНСКО, КИТАЙСКО И СЕВЕРО КОРЕЙСКО ОРЪЖИЕ ? ЗА 10 ГОДИШНИ МЛАДЕЖИ ДА ГИ ПРАВЯТ ТЕРОРИСТИ ? ООН КЪДЕ ГЛЕДА ? ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ В ПОДКРЕПА НА ТЕРОРИЗМА !

4

Антисемит

преди 6 месеца

За бъдещето на децата и внуците ни, трябва да им оставим една планета с много зеленина и нула евреи. Тоталното изтребление на еврейската сзган от лицето на земята е наложетелно, неминуемо и неизбежно. Не скривайте отвращението си от това прокажено племе, дори ако ви обвиняват в антисемитизъм. Някой за да е антисемит, значи е достатъчно интелигентен да прозре през завесата на матрицата, сложена пред нашите очи от еврейските медии и образователна система.

3

Антисемит

преди 6 месеца

Ако хората по света искаме да живеем в мир и просперитет, единственият възможен начин за това е да сме сигурни, че дори и последното еврейско лаййнноо е влязло в газовата камера и излязло през комина на крематориума. Но не като измислените газоври камери и крематориуми на измисления холокост, а истински! Юдейите са чада на сатаната и за да не го види това един човек трябва да е мозъчно умрял.

2

На

преди 6 месеца

На никой не му дреме за Газа.Даже и на арабският свят.Никой не ги иска! Факт!

1

Анонимен

преди 6 месеца

Ако съм на ръководителите на Хамас, няма да напусна болницата, нито ще разпоредя евакуация.