8

фюуут

преди 6 месеца

Айде и тази подхвана спомените.Тя да се благодари,на пиленцето което кацна на рамото и.

7

Навитак

преди 6 месеца

Като порасна и се разхубави, тормоза е станал повече и по-груб май!

6

До номер 6

преди 6 месеца

Много ми хареса коментарът ти, точно така е. Навремето целият клас ме тормозеше с години и досега си нося последствията, може би никога няма да се изличат напълно. Когато това се случва в най-чувствителните години, отпечатъкът е за цял живот. За съжаление всички - родители, учители - виждаха, но никой не правеше нищо.И досега не мога да се отърва от мисълта, че съм нещо дефектна и не като останалите.

5

мдамм

преди 6 месеца

в училищата, по казармите (любима тема на поколения ***), винаги е имало тормоз. най-комплексираните, най-големите бекове са избивали и ще избиват комплекси. това че баща и майка им са алкохолици, пропаднали, пребиват ги вкъщи и тн, не означава че трябва да предават агресията си нататък. но все пак в това общество винаги има ще има ***, така че подавайте сигнали, не мълчете, всеки ще си получи заспуженето срещу отношението което показва.

4

Един

преди 6 месеца

Аз също бях свит и дребен и няколко човека ме тормозиха. По принцип не вярвам в кармата, но двама от тях са вече мъртви. Единият си тегли въжето , а другия в катастрофа. *** големи.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Жената е на 50, какво ни занимавате с истории от преди 40 години? 2023 не е 1983 г или когато там е била избягвана от другите деца на детската площадка. Така, че хайде няма нужда от сълзливи истории от миналия век. И мен ме тормозеха и какво? Завърших и продължих напред, не съм се тръшнала за нещо си от преди 20 години.

2

Анонимен

преди 6 месеца

И тая гракна. Сигурно си го заслужавала.

1

Itso

преди 6 месеца

Кой ще съдим сега за тормоз?