15

Анонимен

преди 5 месеца

Двуличници. И аз се обзалагам, че даже не са му се обаждали да го чуят как е.

14

Friends

преди 6 месеца

Матю Пери играеше себе си в приятели. И както Чандлър беше прецакан от родителите си, така и Матю в реалния живот е прецака от родителите си. Кой дава на едномесечно бебе опиат, че много плачело - ми има колики?Кой изпраща 5 годишно дете САМО да лети на хиляди км?И той много ясно си спомня как се чувствал - сам и изоставен. Отделно - баща му е бил алкохолик. Матю е посегнал рано към алкохола, за да получи одобрението на баща си.Травмите са били толкова дълбоки, че и успехът не е могъл да помогне

13

Анонимен

преди 6 месеца

Самоубиха го .В последните си месеци е пускал странни послания против насилието над деца . Чувствителен беше по темата за насилието и зависимостта към наркотици от деца . Беше борец за програми за спасяване на деца от този бич.

12

Изумен...

преди 6 месеца

"Комедия" в която ти пускат предварително записан смях за да ти подскажат къде са комичните ситуации за да започнеш да се смееш, "актьори" които нямат никакви други изяви освен няколко подобни безинтересни и с нищо не запомнящи се роли и " богата" на наркотици и алкохолни зависимости творческа кариера . Изумително..... А най-впечатляващото е че тази боза има и фенове ??? Ахахахахха . / автентичен и неподправен смях, който не е предварително записан и пуснат след репликата ми /

11

Анонимен

преди 6 месеца

Значи не са били приятели.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Елементарен сюжет, повърхностна игра, иDиотски хилеж за хора с малко акъл и без работа.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Бе вий докога ше ни занимавате с американски досадни безинтересни тъnнu?

8

reset

преди 6 месеца

след дъжд, качулка.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Да са му поногнали като е бил жив, сега да не се правят! Късно е.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Дъра-бъра. Човека е бил пияница с жажда за величие. Изкарал много пари за малко време и се вайкал, че щели само с тоя сериал да го запомнят. Хората ги запомнят с много по-малко. Колегите му повечето са на същото дередже. Само Анистън има някакви други роли, но и те да повърхностни.

5

анонимен

преди 6 месеца

Аз съм сигурен, че останалите са му завиждали на Матю Пери, защото беше най-талантлив и най-забавен от всички; най-добър комик. Лиса Кудроу и Мат Лебланк са му сериозна конкуренция и на тях се завижда. Сега ронят лицемерни сълзи.

4

анонимен

преди 6 месеца

Двуличието им е потресаващо. Всички знаем хора, прекарали толкова време заедно в един сериал, Приятели е имал десет сезона, до какви отношения стигат. После не могат да се гледат от омраза. Ако им е нужен ПР, той, без никакъв проблем, ще е на гърба на мъртъв колега.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Няма край тая трагедия...

2

Радио Ереван

преди 6 месеца

Не е във ваната, ами в джакузито. И не в дома си, ами в двора.

1

Евала

преди 6 месеца

Огромен праз!!!