12

Анонимен

преди 6 месеца

Хубаво е да сънуваш, лошото е че съществува реалният свят.

11

.......

преди 6 месеца

До ... Има и друга причина. Хващаш се на еднократен секс, но усещаш , че с този човек по принцип се чувстваш много различно и извън секса. Изведнъж започва всичко в него да ти харесва и да мразиш всичко в текущия особено ако няма въображение в секса, а с новия напипваш нови хоризонти, по-слаб(а) е и можете да правите повече акробатики, поддържа се,но всичко това за интелигентен човек няма да е достатъчно ако не се появи химия. Появи ли се много трудно се "измъкваш" от "магията".

10

Анонимен

преди 6 месеца

До Абе - Тези глynocтu ги пише един инвалид с майка еврейка от бившия СССР. От време навреме някои турчета написват по нещо дразнещо, но това става много по-рядко, когато са предизвикани и не са чак толкова крайни.

9

Абе

преди 6 месеца

Не зная, какво е "Your Tango", защото пише, че е според него. И това едва ли се отнася само за българите. Който и каквото да мисли за народа от който произхожда, да не забравя, че е един от тях! Да не би да си мисли, че другите са някакви, а той е изключение?

8

...

преди 6 месеца

причината е една единствена! и тя е секс! това е особено при мъжете! а при жените е секс за пари! т.е. ако извън връзката на жената има някой с повече ... възможности то тогава жената е готова да му даде секс заради тези му повече възможности! та така! секс! други причини може евентуално и да има ама те са много 10-то степенни!

7

Анонимен

преди 6 месеца

Според по обективната причина може да има само две версии за раздяла...вие ги знаете.Еднатс е нецензурна, другата е за онова което се продават и пишещите

6

Анонимен

преди 6 месеца

А голям ***

5

Анонимен

преди 6 месеца

Постоянно ви тормози, защото ви смята за своя собственост, не ви обича, а без вас губи социален статус.

4

.

преди 6 месеца

Снимката горе е много добра. Благодарим!!!

3

Анонимен

преди 6 месеца

Комплексиран е

2

Анонимен

преди 6 месеца

Ако човек е наистина влюбен, той би могъл само при някои обстоятелства да кръшне, в смисъл да прави еднократен секс без никакви други ангажименти. Но ако започнеш да мислиш за друга(за друг), да желаеш често да я(да го) виждаш и да общуваш с нея(с него) и си наясно, че се харесвате и си падате един по друг, значи вече припламва нова любов и досегашната връзка е обречена.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Приятни сънища!