287

Анонимен

преди 6 месеца

Зелката започва да усеща народната любоф

286

Анонимен

преди 6 месеца

Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г. Раковски, Л. Каравелов, В. Левски, Хр. Ботйов, А. Кънчев, П. Волов, Г. Бенковски и пр., са били против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаели, че нейний камшик повече боли от турския -------- Русчук, 1-й март 1886 г.Захарий Стоянов

285

Анонимен

преди 6 месеца

Бре, тоз Зеленски бре! Всичко знае!

284

Анонимен

преди 6 месеца

За всеки случай, побързай да си прибереш наглите нахалници и мързеливци от страната ни!

283

82-ОМБР

преди 6 месеца

Путин възцари конплекса за малоценност на руснака,но и ускори процеса на неизбежна борба за демократизация на руското общество. Никой не може да обясни на обикновенния руснак,защо държава като Германия призвежда всичко и го продава на всеки,и всеки го копува не щото е немско,а щото работи,и с това е икономика номер 1 в Европа(няма Франция,няма Англия),а Русия се "крепи"(такава какваро е)само и единствено на това което по божията милост има под краката!

282

Анонимен

преди 6 месеца

Старобелско направление. ВС на РФ консолидират позиции, отвоювани от зомбитата на киевският наркокартел близо до Ивановка и Кисловка, в източния район на Купянския сектор. В Торският сектор в района на Кременски руснаците подтискат със затворен огън позициите на зомбираната по натовски стандарт биомаса, не позволявайки й да предприеме контраатака.

281

Анонимен

преди 6 месеца

Направление Херсон. Зомбитата на киевската хунта продължават да държат мини плацдарм в Кринки на левия бряг на Днепър. Зомбираната по натовски стандарт биомаса не прави опити да разшири зоната на контрол. Руската артилерия и авиация продължават да работят по позициите на зомбакнацистишена в Кринки, но с някакъв особен инат граничещ с Ma/\oyMue, зомбитата все още остават в селото.

280

Анонимен

преди 6 месеца

В югоизточната част на Авдеевка ВС на РФ постигнаха по-голям напредък в индустриалната зона. Съобщава се, че руските бойци пробиха отбраната на зомбираната по натовски стандарт биомаса на един от най-старите участъци на фронта, даже не става въпрос за 2022 г., а за 2014 г..

279

Анонимен

преди 6 месеца

Донецко направление, Авдеевски участък. Продължава настъплението на ВС на РФ срещу Авдеевския укрепен район на зомбитата на киевският наркокартел. Боевете в Авдеевските коксовите заводи и Степово продължават. ВС на РФ прочисти подстъпите към АКХЗ, но щурмът на самото укрепление на все още не е започнал. Вчера ВС на РФ проведе разузнаване в бой, след което бяха нанесени удари по цели, идентифицирани по време на разузнаването.

278

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя от ден на ден става все по-грозен, злобен и параноичен.

277

Той

преди 6 месеца

Трябва да си ужасно ***, за да умреш за парче земя наречена родина или подобни глупости.

276

Бай Кор

преди 6 месеца

Значи, война е когато правителството ти казва, кой ти е врага. Революция е, когато народа осъзнае, кой е истинския враг. Очаквай революция(Майдан де), скоро време. Съсипа си държавата, а дойде на власт с лозунга, че ще донесеш мир в Украйна.

275

Анонимен

преди 6 месеца

Кои са Руската Федерация? 45 процента нехристияни,нещо пръкнало се на този свят на 25 юли 1991 година. Управлявано от Милер,Кадиров,Абрамович,Дерипаска,Авен,Розенберг ,Мордашов, Махмудов и други държащи ресурсите,от които НИКОЙ не е руснак. Език старобългарски.Територия с крепостни,които безмълвно отиват на убой в чужда държава.

274

дрога

преди 6 месеца

този е пътник самите украинци ,а и не само те ще му потърсят сметка за хилядите безмислени жертви и откраднати милярди долари и евро .....

273

Анонимен

преди 6 месеца

За целта произвеждат усилено курабийки!

272

Xm

преди 6 месеца

Дали е Русия или собствените ти хора се усетиха че ги пързаляш и вкара Украйна в национална катастрофа за някой и друг долар?

271

Анонимен

преди 6 месеца

Значи все пак фашисткият гад в кремъл ще победи така ли?

270

Анонимен

преди 6 месеца

сащ работят за русия на 200

269

Анонимен

преди 6 месеца

Абе запада взе да се чуди как да го разкара тоя.Вече няма кинти за тяхните глупости.

268

Анонимен

преди 6 месеца

Че това каква новина е? Русия винаги е готвила преврати срещу украински президенти- и Петлюра и Юшченко. Президенти които не свалят шапка на фашистка русия. Зеленеца трябва да го очаква този гаден номер. Пък и НАТО помага нали така срещу руските фашисти