37

Анонимен

преди 6 месеца

Украинците пръждосаха руските гемии в Новоросийск и гръмнаха руското ПВО С 300 и С 400 в Крим. За броени месеци Крим ще бъде очистен от пияни и дрогирани москали. След това идва ред на Донбас и всичката останала москалска пиянаСГАН или ще натори Украйна, или ще се омете обратно в ПАНДИЗстан.

36

КойтоНеСтаваЗаДруго

преди 6 месеца

го използват за пушечноМЕСО. ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 106 ГОДИНИ НАД 20 МИЛИОНА УМНИ РУСНАЦИ НАПУСНАХА БОЛШЕВИШКИЯ ПАНДИЗстан. ПРЕЗ 2014 ПУТИН ГО РИТНА КОН В ТИКВАТА И ЛАЙНОТОудари ВЕНТИЛАТОРА В ПАНДИЗстан.

35

Да допълня...

преди 6 месеца

До Анонимен 2 Границата не е само сухопътна , а и морска. Често морете замръзва и може да се ходи по леда. Така 24-та година част от възтаналите моряци срещу Ленин избягват по леда в Финландия. Останалите които се надяват че Ленин ще им прости около 1 500 души са застреляни.

34

Ти да видиш..

преди 6 месеца

И Финландия е малка държава като нас , ама умни ората.

33

Боби

преди 6 месеца

До Без паника, моля ! Вярно преди напускаха но след като в западните страни се шири РУСОФОБИЯ също много хора започнаха да се връщат обратно. Работа в РФ има колкото искаш, а специалисти не стигат... Последния КРАСНОРЕЧИВ Пример беше Ала Пугачова...

32

Боби

преди 6 месеца

Финландия Строи 200км стена при 1340км граница... А и се оплаква че РФ не спира мигрантите... Те мигрантите не искат да останат в РФ. Не искат да останат и във Финландия реално.

31

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 34. Русофоби яжте украинкто жито напоено с руската кръв на убитите герои. Така руската кръв ще проникне във вас и ще започне да тече във вашите вени. Ще се предава с гените ви, во веки веков! Амин!

30

Без паника, моля !

преди 6 месеца

Умен човек не работи за простДиктатор. Милиони кадърни хора напуснаха пРосия и пРосия изчезва.

29

Анонимен

преди 6 месеца

Към скандинавските държави спадат Норвегия, Швеция, Дания, Финландия и Исландия.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Всичко се развива точно според плана на СВО: удвояване на границата с НАТО и отдалечаване от Европа и същевременно затвърждаване статута на блатната империя като фашистка държава.

27

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 месеца

До анонимен *** ==========Яко те пере съчмата !

26

Анонимен

преди 6 месеца

Отрязаха алкохолния туризъм на Финландците.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Нали са демократи, защо не щат горките бежанци от Близкия Изток и Северна Африка?

24

Анонимен

преди 6 месеца

До финландците са умни"КУПИХА от Израел Защитния Железен Купол, също Швеция и Германия" Хамас направи Железният купол за смях.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Няма да е задълго. Финландците ся откъде ще си купуват евтина водка. Ще вдигнат бунт и ще отворят ГКПП-тата. А мигрантите и без т'ва са се засилили към Германия, където Мути Меркел ги покани. Във Финландия ще им замръзнат зад..ците.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Ще се отдадат на домашен алкохолизъм.

21

БългарФин

преди 6 месеца

Последните 20 години финландския гражданин оглупя безвъзвратно, както между впрочем и всички европейци. Тия глупости с някакви мигранти и гранични проблеми са си за вътрешна употреба и плашене на населението. Във Финландия подобно на много други места вървят абсурдни обществени процеси, семейният модел е тотално разбит, режат се доциални придобивки, но удара срещу средната класа е огромен, средната класа се заменя с безхарактерна обслужваща маса, нормалният финландски мъж е смачкан.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Време е всички европейски страни да затворят границите си с фашистката държава. Да ходят да се молят на китайците.

19

Анонимен

преди 6 месеца

До Нищо ново То рашия нямаше да напада и Украйна, ама...

18

Анонимен

преди 6 месеца

до 10-ти, 16-ти, 18-ти ---- Защо се мъчите да им обяснявате...не виждате ли, че, цитирам: "толкова си могат". Решили, че земята е квадратна и *** ги убеждавай, че това не е вярно. Нека си цъкат минуси, бас държа, че нито един не си е направил труда поне да отвори и да прочете. Затова сме на това дередже, защото всеки много знае и е безкрайно уверен в собственото си невежество ;)