289

Анонимен

преди 5 месеца

5 дена и още няма отговор?

288

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя същият Лясковец дето наскоро един изтрещял даскал блъсна и уби дете с колело и сега се разхожда безнаказано по улиците ли си говорим? Феро лека му пръст е известна личност и затова сега полиция и прокуратура поне симулират дейност, а за нас неизвестните остава да се надяваме, че Начовците са са се изчерпали с този последният случай.

287

Анонимен

преди 6 месеца

Въртач и муле, какво да работи...

286

да,аа!::

преди 6 месеца

До Защопъкне::по шиенето на чорапи е мед.сестра,майор Ани Младенова.Тя стана пенсионер на 45 години.От там тръгват нещата,та до наши дни.Кой произвежда такива като Начо?Корумпираните служители.Ако ги няма,няма да има и такива като Начо.А те са хиляди.Просто сега случайно има "греда",и затова се разчу.

285

Дидо

преди 6 месеца

ЩЕ проверим,а ЗАЩО до сега не ПРОВЕРИХТЕ? ЗАЩОТО си ПЛАЩАТ!!! Такива като тях са стотици,в Калтинец Лясковец Левски и с.н. И всички ги знаят,с изключение на полиция и прокуратура.Странно нали?

284

Анонимен

преди 6 месеца

Как какво е работил? Безработен е, сигурно и помощи получава. Скъпи коли не се купуват с работа.

283

Анонимен

преди 6 месеца

ДЖ

282

Анонимен

преди 6 месеца

Начо ше се гордее, че снимката на къщата им е до тази на Путин. Не всеки го може!

281

Анализатор

преди 6 месеца

Прокурорите се праят на ощипани моми.На всички им е ясно кой стои зад мазния лясковски цииганниин.Да почват оня лясковски изроодд Кольо Манджата.

280

Анонимен

преди 6 месеца

Много яко как като убият някого и се разбързват да правят проверки и да симулират дейност. А е много просто. Регистрираш кола, атоматично се прави съпоставка между стойността и и декларираните доходи. Стойността на колата да идва от база данни с модели автомобили и загуба на стойност на база възрастта им. Ако излезе несъответствие, те канят да обясниш откъде си има такива пари. Като кажеш, че ти е подарък, се прави същата проверка на този, които ти я е подарил.

279

Защопъкне

преди 6 месеца

А пък да знаете, че боята на колата на Начо не му харесва и точно смяташе да я смени. Така, че прокуратурата да провери дали не я блъснал нарочно, защото не му подхожда цветът, най вече на чорапите. Да не говорим пък каква дупка, на чорапа, има наблюдаващият делото. И какво наблюдава. Едни здрави чорапи не може да си намери, цвята им не го коментирам. Въпросът ми е като ще експлоатират смърта на Ферарио Спасов, поне да не ни тормозят с *** коментатори. Така де, като ще са глупости да са.....

278

Анализатор

преди 6 месеца

Тиквеника създаден този хаос и безнаказаност в държавата всяко *** всеки бандит и всеки разбойник подражават на тиквата и пирамидалната му структура надолу

277

Анонимен

преди 6 месеца

телефонни измами! аз ли да ви казвам

276

Дон Кикот

преди 6 месеца

Какво може да работи един *** - бере желязо най-вероятно.

275

Адвокатя

преди 6 месеца

Затова брадчеди женете се и вдигайте големи свадби с измислени анонси за подаръци като : 50 бона от чичото,10 бона от колежката на майката от БКС то.Така ще казвате ,че имате няколко милиона от свадбата, а и списъците за купуване на вота ще са списъци на гости с ЕГН-та :)

274

Антрополог

преди 6 месеца

Ква е далаверата да си кмет или общински щом оставяш настрани бизнес и кариера и наливаш милиони за кампания. Заплатите на кметове и общински са 5 бона макс на месец 10к да е на Софийски -за 4 години 500к макс. , къде е избивката или просто си обичат много градо и съгражданите.

273

Гастербайтера

преди 6 месеца

Развита държава е тази държава в ,която и богатите се возят в обществения транспорт или са на колело , а не тази в която и социалнослабите ползват само коли.

272

Неплатено проучване

преди 6 месеца

Джепчии,алоджии,чайджии,сутеньори кво друго да работи един ромънец за да има това на 24 годинки не вервам да е незаменим ИТ кодер в Гугъл..

271

НАДЯВАЙТЕ СЕ

преди 6 месеца

Щом работата стигне до съд - печелят съдиите ! ! !

270

Пак ли...

преди 6 месеца

...прах в очите? Ще го разследват - и какво? Що не кажат какво следва, след като се уверят, че цялата им мандж-галска фамилия не работи нищо? Мазния абориген знае, че са негласно защитени всички *** като него. И нагло ни плюе в лицата.