11

иво

преди 6 месеца

И ЦСКА и Левски са обединени да изметат БФС.Утре в 17ч.всички пред стадион Васил Левски.Така обединени ще свалим и правителството на безпринципната сглобка.Въпрос на време е.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Сглобката официално ли прие че са комунисти??? Иначе си спомням воя който се надаваше за 9 милиарда долара заем на Бг преди години. А сега са 36 милиарда евро (по-скъпо от долара) и се предвижда некаква астрономическа задлъжнялост от 72 милиарда евро...

9

Нострадамус

преди 6 месеца

Помните ри Катуница?Агитката на Левски и Пловдивски агитки Как правиха погром на една ромска фамилия близка да тогавашните управляващи заради убийството на едно момче.И платената м.у.р.в.а.Бенатова ги определи като *** защитавайки циганскиятерор на ромския барон над българите и управляващата тогава престъпна организация някой.Как ву обърнаха та Цар Киро Ескласата по таван.Е така ще има обърнати майбаси по таван в бъдеще на тия които ограбиха България и народа и го изгониха да емигрира.

8

Превърнахте България

преди 6 месеца

В средновековния Содом и Гомор.Комунистите изгонихте българите с кражби репресии мутренски терор монополи картели в бизнеса и сега ще си внасяте роби от Африка Мароко Южен Судан буркина фасо Конго кот дивуар Дагестан и незнам от къде.Да ВИ работят.Да де Ама на тия не обичат да работят освен това еволюираха повече от вас про с ти те комунисти.Няма какво да говорим унищожихте държавата то се вижда!!!

7

НовиятРайхсКанцлер

преди 6 месеца

България се провали!Защото нямаше лустрация и защото КАПИТАЛИЗЪМ НЕ СЕ ПРАВИ ОТ КОМУНИСТИ!!!

6

Микимаус

преди 6 месеца

Левски и ЦСКА нява да забравят днес за националния отбор

5

фидел кастро

преди 6 месеца

капитализъм не се прави от комунисти.

4

Петров

преди 6 месеца

комсомолецът Велев в нова пламенна комсомолска реч как да вземе всички пари за себе си

3

Анонимен

преди 6 месеца

В момента най-голямата хапка е енергетиката и искат да я разпарчетосат за да си поделят ВЕЦ-ове, язовири, ТЕЦ-ове, а никой не мисли, че всичко това са стратегически обекти и е силата на страната. Отидат ли в ръцете на "бизнесмените ни", жална ни майка. Решението на депутатите абонатите да отидат на борсата е безумно в бедна страна и пак губещи ще са хората, седят на студено, а после и на тъмно. ББ разказа играта на Бг, а тия ще довършат започнатото.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Само,за да си поделят няколко милиона са готови да унищожат енергетиката и да ни оставят на тъмно.На нас обикновените хора ни остава само да се молим за северни сияния поне да не е толкова тъмно нощем.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Ми и ние не можем да разберем колко служителя има и колко служебни телефона за служебни цели сега онзи телефон в разпечатката от оператора на кой и той/тя с кой си е говорил то нали УС ги даде за служебни цели...