47

Теодоро

преди 6 месеца

Долу оранжевите чорбари!!! Левски София завинаги в сърцата ни!

46

Анонимен

преди 6 месеца

Някой прави ли одит на тия? В града в който живея точно срещу едно средно училище има типосан фен магазин за шалчета и подобни дрънкулки на "уефски". Никога не съм виждал някой да влиза там. Каква пералня са тези "магазинчета" и как съществуват изобщо?

45

Анонимен

преди 6 месеца

Ало, Раев къде си?

44

Анонимен

преди 6 месеца

Врнете ни Апотола!Нико не се интересува от драмите на обитателите от махала Подуяне.

43

По-скоро

преди 6 месеца

Ало, Насо, тук ли си?

42

Анонимен

преди 6 месеца

Мъри е такава мишка, че не знам дали има по-голяма. Опитва се да лапне на хляба мекото. Него принципно все го няма, когато е най-жега, забелязали ли сте ? С много късмет и малко треньорски качества, създаде много заблуждаваща визитка в Казахстан ! Нека поведе Левски, дъното е сигурно тогава :)

41

Анонимен

преди 6 месеца

"И независимо от твърдоглавието, оставките на цялото ръководство на БФС е въпрос на време". Мда, то всичко е въпрос на време, но едно е да се разкарат тая седмица, друго Мокета да умре на поста си на 88 години

40

читалище заря

преди 6 месеца

много ми е интересно ако тая поредна драма се случваше при цска а не при галениците на всички власти дали болните *** от редколегията на мсатското читалище щеха да тагнат статията като "на фокус" или фокуса немаше да мине

39

Сър Греъм Потър

преди 6 месеца

Това левскарско ГМО напрактика не съществува.

38

IQ 3.14

преди 6 месеца

както винаги, като стане киреч при говедата и се почва с "ние", "държавата", "феновете". бичи се общ знаменател се едно требва заедно с ръкопляскането на чеченския омон и мъката по безславно загиналите в битката с монархофашистките ционисти радикални ислямисти , да пускаме и по сълзица за обора на пощенските кухороги, завлекли бюджета с десетки милиони. ааааайде малко по сериозно

37

Анонимен

преди 6 месеца

Години наред безхаберие вече се виждат резултатите и във футбола и в държавата като цяло, закривай!

36

Шопа

преди 6 месеца

Нема футбол у БГ вече . То, футболисти и треньори няма ....Задкулисие , черно тото , липса на юношески школи , родители скачат на бой на треньори защото се скарал на синчето или пък му казал ,че не е в форма и ще търка скамейката .... Абе смешна работа направо , а тука в коментарите едно и също , злоба , разделение , ужас . Загине ли Левски - загива и Цска , загиват и всички останали клубове .

35

Уефски - Сесека

преди 6 месеца

Потъва целия роден футбол , а те горките , симпатизанти на отдавна загубили класата си отбори се хулят един-друг .... Алоу , пиянки ! Вземете се стегнете , вместо да ревете ,че едните били *** , другите били прасета се огледайте и вижте ,че сегашното ръководство съсипва всички . Всеки клуб в страната е застрашен , само дупедавците от Разград са си ОК , нали си имат човек с връзки да ги пази .. Футбола го държи мафията!Типично нашенски манталитет , мен да ми е добре , другите съм им е_б_а_л.

34

Анонимен

преди 6 месеца

Охранителната фирма на Левски толерира и насърчава простотия и хулиганство. Публиката като беше пълен статиона сама се цензорираше и опирваше да тушира хулиганите. Помните освриркванията по време на мача със Шкупи срещу бомбичките и други освирквания към хулигани. Левски има прекрасна публика, вярна и добра, но от ръководството на клуба толерират хулиганите. Помните и преди отлив на публика, колко малко хора идваха на мач, защо? Защото хулиганите гонят нормалните хора от стадиона.

33

ГЕРЕН

преди 6 месеца

МЪРИ СИ КАЗА ЩО СИ ОДИ. НЕ ГО ОБВИНЯВАЙТЕ И НЕ ГО СЪДЕТЕ. ЛЕВСКИ СЕ ВОДИ ОТ ЕДИН КЪТ ТУЛУПЧО ЕДНО КНИЖНИК. ТОЗИ Е СИРАК БЕДЕН"" НАХАЛЕН АЛЧЕН КЪТ ТУПИ. КАЗАХ ПИСАХ ПРЕДИ ВРЕМЕ ТОЗИ ЩЕ НИ ЗАТРИЕ. ДА ПРОДАВА ТОЗ ТАНАС ДА СЕ НАОЯДЕ И ДА СЕ СИКЕРДОСВА. А ЛЕВСКИ ГЕРОВ НАШ ЩЕ БЪДЕ В СЪРЦАТА НА МНОГО ХОРА. ФК ЛЕВСКИ"Е ПЪТНИК.

32

Илиянооо ти ли си

преди 6 месеца

Стига платени статии на драскачи!!! Мъри направи това, което никой друг не успя с отбора. Раев е пълен ***, а злата му госпожица се мисли за нещо, ама освен да се излага, друго не може

31

Насърчават хулигани

преди 6 месеца

Имам чувството че Левски стреми да изгони феновете си от стадиона. Сега с Ботев, защо охранителната фирма допусна ракети в сектор А? Сектор А е мирен сектор къгето обикновенно момчета си водят приятелките и семействата децата. Онзи ден в сектор А бяха допуснати ултраси и то ултраси с бомби и ракети, които изстреляха по феновете на Ботев. Човек се замисля дали да си доведа детето пак в този сектор като го види това? Ми нормалната реакция е следващия път откъм ултрасите на Ботев да летят ракети.

30

Ало, да? Кой е?

преди 6 месеца

Саше, аз ли не съм разбрал правилно или това е наистина първата авторска новина в този "новинарски" сайт?

29

Анонимен

преди 6 месеца

Ало, Мъри, тук ли си? Тя му отговаря" Тук съм, тук съм, гола съм! Той, Доки и отговаря: Ако искаш да ти вкарам гол ела на стадиона да вардиш на вратата!... Тя: Добре идвам, само приготви парата!

28

D9S

преди 6 месеца

Като юноша съм играл футбол, ама после ми омръзна и го зае,бах.... Футболистите взимат много пари, трансферират ги за много пари, днес са в единия отбор утре в другия... Пък феновете 85% са ута,йка, ходят викат крещят напиват се и тн... Аве гламава работа.