22

Анонимен

преди 6 месеца

Г-н Таков, не касирайте изборите, че синя София ще се събуди. Тогава вече и ПП ще посинее, а Васко Терзията ще избяга чак на Дунава да отглежда дини и пъпеши.

21

Краси

преди 6 месеца

Няма по-просто население от това в РБ!А повече комунисти-руски *** има само в Сев.Корея!

20

Joko

преди 6 месеца

Боннев искал да бъде председател на СОС ! Абе момче , тичай да миеш обществените нужн#ици ! Ти за друго не ставаш !

19

Анонимен

преди 6 месеца

Какви граждани, ей, наред ли сте, че са за вас. В София са гласували 23 % от имащите право на глас. От тях нямате и 10 % съгласие с гнусната си зглобка

18

Анонимен

преди 6 месеца

Бонев - президент!

17

с погнуса

преди 6 месеца

Искате да работите за народот , иде зима , народот требе да тура зимнина , одете да собирате пипер , *** , комлир и таквия подобни да сте полезни роду , пък и капацитетът ви за таквия дейности е по на место. Отвратително е всички да знаем за какво всъщност става въпрос , а някакви примитивни тарикати да се изтъпанчат и ръсят щуротии колко за народ са загрижени .

16

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

Сега Бонев ще снимат как реди некачествено плочки как прави ремонт на ремонта ХАЙДЕ запретвайте ръкави излезте работете да ви видим колко струвате че е лесно да ходиш да критикуваш да си седиш да получаваш големи пари за нищо Асега РАБОТА РАБОТА РАБОТА ДС И БОНЕВЦИ

15

Анонимен

преди 6 месеца

Никой не ви харесва, ментета. Не знам кога ще го осъзнаете. Какъв мандат ще карате, като всеки иска да ви заплюе в лицата?

14

цирк "в името н

преди 6 месеца

Партньорите ви имат едно правило " с терористи не се проговаря " , требе да го знаите .

13

в изолатора

преди 6 месеца

Ами да ти кажа правичката , с пълно основание и правилно .

12

до 5

преди 6 месеца

много добре казано, подкрепям напълно..

11

Бай Дрън

преди 6 месеца

Нови избори няма да има, те тия едва натаманиха, какео остава за новите :)

10

Анонимен

преди 6 месеца

Най - нормално е да се иде на предсрочни избори за кмет на общината.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Айде почна реването от ден 1, се нямате мнозинство, се некой ви пречи, се нещо не ви у ред. Мнозинство е имало на Васко маслото по времето на баща му и чичо му, сега е така като искате демокрация! Интересно ми е след 5 години като катyнa си е същия и даже по зле в тоя град, кой ще им е виновен???

8

Анонимен

преди 6 месеца

ХАХА ЗАЩО ЛИ НЕ СЕ УЧУДВАМ... ГЕРБ СМЯТАТ ЧЕ СОФИЯ СИ Е ТЯХНА.. А БСП СМЯТАТ ЧЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СИ Е ТЯХНА..ПРОМЯНАТА ДА НЕ КАНИ ЮРОДИВИ НА ПРЕГОВОРИ ПОВЕЧЕ

7

Като чуя ценности

преди 6 месеца

и се хващам за пистолета...

6

Анонимен

преди 6 месеца

Еха, всеки иска да е опозиция и в същото време да казва какво да се прави и да участва в далаверата. Ей това е отговорно управление!

5

Аха, дообре

преди 6 месеца

Ясно е, че Бонева и Сие ги тресе паника. Вече няма да могат само да плюят и снимат колко е зле всичко, а се очаква да го правят те. Да, сега други ще снимат. Защото ги е страх, ще се излезе с довода, че всички са срещу тях и им пречат в общинския. Иначе, и при Фандъкова общинския беше на дб и спаси София, и сега е техен. В Истанбул кмета работи срещу диктатор и партията му, на власт от 25 години. И свърши куп работа. Но за тези никога няма да дойде ден за работа. От поколения не са работили.

4

Пхахах

преди 6 месеца

Естествено, саботажът започва иначе ще работели за София и за България... Трънци

3

Сафда

преди 6 месеца

Васко маслото няма как да ме убеди че е self made