23

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 22 - Отварят си устата, за да си оправдаят заплатите. Иначе на две магарета сено не могат да разделят.

22

Повече от 40% са

преди 6 месеца

Но има недоразумение. Онези, които ореваха света, че уж били най-бедните, всъщност използват електричество без да го пестят, но не го плащат. Несъбраните от тях пари се разхвърлят по сметките на коректните платци. И се получава така, че трудови пенсионери с пълен стаж плащат от мизерните си пенсии електричеството, перманентно крадено от млади и здрави лентяи, които нямат и един ден трудов стаж, не са внесли и 1 лев данъци, но получават 22 вида помощи, включително и като енергийно бедни.

21

Анонимен

преди 6 месеца

До 15, написал си тотални глупости! Не може да живееш в собствено жилище и да твърдиш, че си беден! Германците имат 55% собствено жилище. Онези 45% какви са, ако имат ниски доходи? Бездомни? Продаваш си жилището и тогава си беден. преди това да ми притежаваш имот за десетки хиляди левове и да твърдиш, че си беден е върхът на лицемерието! Има бедни хора, но те наистина нямат нищо! И са преди тези с апартаментите, къщите и земите! В България бедните са под 1%!

20

321

преди 6 месеца

Пълни глупости. Няма как да си беден , ако притежаваш имот в някой от големите градове. Познавам една лелка дето има апартамент 150м2 в близост до Патриарха и била бедна горката, отоплявала само 2 стаи и тн. Тоя имот струва 300-400 хиляди евра , а тя бедна. Па продай го и си купи 50 квадрата в Люлин и си бутни живота с остатъка от парите. Що бюджета да харчи пари за такива бедни. В тоя държава всички се пишат бедни

19

Анонимен

преди 6 месеца

На бул. Цариградско от Орлов мост на страната на Плиска е пълно с почти празни сгради от години . Но Дружеството ги поддържа целогодишно с гореща вода от ТЕЦ щ. За да си плащат сградната инсталация

18

Анонимен

преди 6 месеца

Повече са енергийно бедните от 40% . Повечето от тях оставиха имотите си необитаеми и са на Запад. От бедност са спрели отоплението и плащат само сградна инсталация по прогнозна цена целогодишно . Някой са и с два празни.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Бях енергийно беден от прогнозните цени на Топлофикация. Но откакто се откачих от инсталацията на Централното Отопление съм в печалба . Минах на енергоспестяващи уреди Ел. Радиатор и Ел. Бойлер на Свободния Пазар на Енергия. Както и на битова газ. Така на месец средно за годината тока е до 25- ,30 лв

16

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 1 А досега като имахме само една джипка с Тиква вътре, какво се промени?

15

Анонимен

преди 6 месеца

НЕ БОЙТЕ СЕ - ВАСИЛЧО И КИРЧО ЩЕ ГИ ВДИГНАТ НА 80%!!!...

14

До 11

преди 6 месеца

Ами и героите (които са действителни) от стихотворението на Ив. Вазов "Елате ни вижте" са имали собствени имоти (обори), но са живели с домашните животни в една стая (овци, крави) заедно с тях и са яли от пръстта децата, защото не е имало, какво да ядат. Та такива богаташи, с имоти са били.

13

До 11

преди 6 месеца

Това е притежаваш жилище нищо не означава. Като нямаш пари да си купиш един хляб това вече е нещо друго. Само че ти най вероятно не си избирал между, да си продам жилището и за две години да съм богат или да си имам жилище и ще ровя в кофите за *** все нещо ще намеря за ядене.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Да санират жилищата, ама те са енергийно бедни бе експерте, това ефемизъм че са бедни по принцип и следователно нямат пари нито за саниране, нито за енергоспестяващи уреди.

11

морски

преди 6 месеца

Скоро ще разберат, че ходенето по ресторанти е лукс.

10

Св

преди 6 месеца

Изследване на група независими учени установило, че когато една новина и твърдение е представена, като изследване на група учени, има по - голяма тежест и доверие от читателите.

9

....

преди 6 месеца

Много е важна дефиницията за бедност! Важно е да се напише ясно, че ако притежаваш жилище НЕ СИ БЕДЕН! От там насетне, ако притежаваш имот не си и енергийно беден! Това, че доходите ти след плащането на сметките са под линията на бедност може да бъде критерий... но второстепенен! Първо трябва да се гледа имотното състояние на хората. Докато имаш жилище..... се оправяй сам!

8

Анонимен

преди 6 месеца

"Домакинствата могат да се подпомогнат сами,като санират жилищата си" На едно жилище от 80-100 м2 колко му е външната площ за саниране,при цени от 60-70 лева за квадрат плюс смяната на поне четири прозореца и то с най базовите материали,колко му излиза себестойността на собственика и колко от българите могат да си го позволят?

7

Анонимен

преди 6 месеца

От Продължаваме Поскъпването обаче приеха, че от януари 2026 година цената на тока за хората поскъпва с 300 процента. От 20 на 60 стотинки за киловат. Честита Ви Промяна

6

Анонимен

преди 6 месеца

Пак ще има помощи за ромите.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Да каж от 2026та, колко ще са!

4

Анонимен

преди 6 месеца

Бедни, но винаги са в музиката