37

Анонимен

преди 6 месеца

Само да вметна,че не само евреите,а и арабите са семитски народ.

36

Малко за политика

преди 6 месеца

Е, да сравним антисемитизма и анти-палестинизма. Къде жертвите са повече? Израелската армия бомбардира в Газа всичко наред, включително и болници. А с демонстрациите срещу антисемитизма всъщност се подкрепя убийството на мирно население от израелската армия. Който не подкрепя бомбардировките на Израел е антисимитист, така ли?

35

Анонимен

преди 6 месеца

По коя телевизия сте го гледали това?

34

Анонимен

преди 6 месеца

Ако Русия беше започнала да избива масово цивилното население в Киев и Лвов заради зверствата на украинските терористи в Донбас както сега Израел изравняват със земята цели жилищни квартали заради Хамас, Украйна нямаше да издържи и една седмица. В момента тази измислена държава Украйна съществува само благодарение на милостта и благородството на Путин и на руския народ.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Щурмовите части на ЦАХАЛ са затънали в градската зона на Газа и в селата в северната част на Ивицата. Израелската армия търпи загуби. Интензивните боеве в района потвърждават оценката на американския Институт за изследване на войната (ISW), че частите на Хамас в северната част на ивицата покриват основните отбранителни укрепления в централния град Газа.

32

ЕС уродите!

преди 6 месеца

по френската телевизия: "Престъплението срещу човечеството, военното престъпление не е въпрос на тежест, а въпрос на същност. Т.е., експлозия на бомба, която унищожава и причинява съпътстващи щети, със сигурност ще убие [палестинските] деца. Но [палестинските] деца няма да загинат с усещането, че човечеството е измамило техните очаквания [това не е военно престъпление]. Но страшното е, че [еврейските] деца, на 8-9-10 години, починаха [от ръцете на Хамас], отнемайки картината на нечовешка несправедливост, зверство и презрение към това кои са те. Ето това е военното престъпление".

31

Анонимен

преди 6 месеца

Който се застъпва за палестинците да продложи алтернатива , защото на всички е ясно ,че Израел ще направи каквото може/трябва за да няма последващи атаки !? Не съм видял и представител на Хамас да излезе да каже предаваме се - спрете да избивате палестинци , те са официалната власт в Газа ,тяхна е отговорността за защита на населението (вместо тов всякакво финансиране те ползват за да строят бази под болници и училища и спонсориране на тероризъм , защо не са пострили и 1 бомбообежище в Газа ?).

30

Анонимен

преди 6 месеца

Четох статии на френски автори, и останах без думи. Такава омраза, скоро не бях срещал. Междувременно от същите автори имаше огромни хвалебствия за син на СС-овец. Как той бил велик, легенда и т.н. А произхода му бил великолепен ( за същия син на СС-овец.) Просто се вбесих наистина. Същевременно други автори бяха обвинени в предубеденност от същите писали хвалебствия за син нафСС-овец.

29

Анонимен

преди 6 месеца

Да не си антисемит не изключва да не подкрепяш републиката нито да подкрепяш Палестина. Лозунгът им е сбъркан.

28

Анонимен

преди 6 месеца

АМИ НАШ ДАНИ ЩО НЕ МАРШИРУВА? АМИ НАШ МОНЧО?

27

Анонимен

преди 6 месеца

ТЕЗИ КОИТО ДЪЛЖАТ БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО СИ НА СЕМИТИЗМА ЕСТЕСТВЕНО МАРШИРУВАТ

26

Анонимен

преди 6 месеца

И във Франция е имало гонения. Срещу катарите и албигойците в Южна Франция. Много градове разрушени и хората избити, защото не се подчиняват на папата. После срещу протестантите в Западна Франция. Кристалната нощ с хиляди избити. Все за правилната религия.

25

до

преди 6 месеца

Българин, да те светна.Значи имало е повече от 8 кръстоносни похода, а накрая те приключват във Варна.Я си помисли без Израел, колко ни остава на нас на Балканите преди окончателно да ни ислямизират.Европа е вече с двата крака вътре.

24

хаха

преди 6 месеца

маршруваха ?! това новата дума в българския език измислена от днеса ли е ?

23

Анонимен

преди 6 месеца

Няма снимка отгоре поне тук, значи няма какво да се види?

22

Анонимен

преди 6 месеца

Тези да си сверят часовниците. Агресорите са баш евреите. Годината е 2023, а не 1943 г.

21

Христо Христов

преди 6 месеца

До 23 сред лозунгите на френската революция няма хуманизъм. Европа никога не е била хуманна

20

Христо Христов

преди 6 месеца

Това е европеизма - лъжа, лицемерие и подкрепа на тероризма. Франция даже не е сред водещите, но затова пък пращаше ф16 и наемни убийци срещу народите в Африка. И евроатлантическа българия помагаше на тези френски терористи.

19

бесния

преди 6 месеца

оправете си заглавието АНТИСЕМИТИЗМА

18

Ако ще и против

преди 6 месеца

слънчевите лъчи да протестират си остават фарисеи!