35

вет.д-р Г.Заров

преди 6 месеца

Как така в един момент герберастите решиха за дерогацията ,досега 15 години къде дрямаха ?! Аха , решиха , че паричките ,спестени от Лукойл , мажеше да влезнат в техния джоб ?! Или частта , която получаваха под масата им си видя малко ? Га идяха кифтеата - не риваха , сега риват ...

34

toti

преди 6 месеца

ЩЕ ДОЙДЕ МОМЕНТ И ЛУКОИЛ ЩЕ КАЖЕ КАКВИ СА ГИ ВЪРШЕЛИ ПРЕДИ ДЕРОГАЦИЯТА ДОБРЕВ И ГЕРБ !!!

33

Реалист

преди 6 месеца

След свалянето на дерогацията над "Лукойл" ще вдигне цената на горивата и ще секне плащането на данъци от фирмата! ГЕРБ и Делянчо са неадекватни и прости!

32

Алооо

преди 6 месеца

Не мога да разбера, при положение че си има договор до кога да действа дерогацията, това за ГЕРБ и ДПС нищо ли не значи?!!

31

Василун

преди 6 месеца

Лъжливият Делянчо 73-те стотинки ще ходи в съда да докаже, че Денков се бил облагодетелствал от дерогацията! Да видим какво ще стане в съда!

30

Г557дт

преди 6 месеца

Делянчооо, така или иначе тази дерогация неможе да се прекрати от днес за утре.Най малкото трябва да има подписани договори за доставки на нефт от други източници и график на доставките така, че да не остава без суровина Нефтохима. Иначе ще има опашки по бензиностанциите!

29

Мнение

преди 6 месеца

ГЕРБ и ДПС се опитват да разчистят терена за нов играч на пазара за горива. Кой е той? Въпрос за милиарди.... Чии интереси представлява Делян Добрев, не са на българския народ определено!

28

Въпрос?

преди 6 месеца

А какво стана с делото срещу Делян Добрев, замазаха ли корумпираните прокурори делото?

27

Истината!!!

преди 6 месеца

Денков с предложение към ГЕРБ: "Изчакайте ротацията на премиерите и отменете дерогацията." Ако сега правителството на ПП-ДБ отмени дерогацията за Лукойл, цените на горивата ще скочат срещу зимата и точно това иска Делян Добрев, за да оберат негатива и народното възмущение ПП-ДБ, а не ГЕРБ. Хитър лисунгер е Делян Добрев, но ПП-ДБ не му се вързват на провокациите на този подлец!

26

Анонимен

преди 6 месеца

Делян Добрев да обясни защо вдигна цената на пелетите? Малко му се видя печалбата ли? На предизборните срещи в Хасковско се държа като главатар на банда, а не политическо лице! Ааааах, да не бяха идвали руснаците 78г...

25

Дерогация

преди 6 месеца

Дерогация е правно понятие, означаващо частична отмяна на определен закон. В актовете, свързани с правото на Европейския съюз, понятието дерогация се използва и за обозначаване на случаи, когато определена държава членка се бави с прилагането на елементи от нормативни актове на ЕС в собствената си правна система.

24

Браво на Денков!

преди 6 месеца

Добър и достоен отговор към Делян Кумгейта!

23

Анонимен

преди 6 месеца

б.а.- под евро-атлантически ценности да се има предвид американски интереси!

22

Анонимен

преди 6 месеца

Какво е "дерогация"? На кой език е?

21

Безимен.

преди 6 месеца

Денков вие бяхте във 2 предишни правителства! ЧЕ И ПРЕДИ ТОВА Пак бяхте в политиката .Направо ви се чудя кога успяхте и Академик да станете? Че и за Политик като не ставате!

20

северозапад

преди 6 месеца

Този Денков много се ежи ,като г лист на мокра буца.

19

Анонимен

преди 6 месеца

Денков да подава оставка, този национален предател и продажник е двоен агент и двоен гражданин.

18

Бонго Бонго

преди 6 месеца

ДЕНКОВ СБЪРКА МНОГО КАТО РЕЧЕ, ЧЕ ТОЙ НЯМАЛ БИЛ НАЧАЛНИЦИ.НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ ТИ Е НАЧАЛНИК ХАЛЮЦИНАТОР!!!!!!ЩЕ СТОИШ ОТГОВОРЕН И ПРЕД МЕН, КОЙТО ТИ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИТЕ С КОМЕНТИРАЩИТЕ ТУК!ТРЯБВА ДА СЕ ОТЧИТАШ И ПРЕД МЕН!!!!!И АКО НЕ ГО НАПРАВИШ, ЩЕ ТЕ СМЕНЯ!ПО ЗДРАВИ ОТ БОНГО БЪЛГАРИЯ

17

Анонимен

преди 6 месеца

Академика знаели за какво става въпрос ,всичко което правят ПП е една подмяна ,че е 5 лв.нафта а може би и повече ,те дават пример все с ЕС че в България било най евтино ,ни забравят че сме най-малките пенсии заплати ,това Академика явно е го знае

16

Анонимен

преди 6 месеца

Много правилно го е казал Денков.От герб не смеят да свалят правителството,затова да мълчат и да си налягат парцалите, че магнитски ги чака.