71

преди 6 месеца

Ами не се мотайте - преместете го пак. По-добре служебна загуба отколкото 90 минути срам. Пък можело и да ни дисквалифицират Хахахаха. Ние сме на последно място бе, какво като ни изритат.Тя държавата умря какво остава за футбола.Преместиха го за да няма протести - щото само в София хората протестират. В другите градове ги гощават с джолан и вино.

70

Горския

преди 6 месеца

Така и така ще паднат, що да се напъват момчетата. Наказанието не плаши никого - и без това сме аут !Разформировайте това БФС и всичко наново ! Друг начин няма !

69

Сту

преди 6 месеца

Така наречените "национали", така или иначе от 10 години играят ужасяващо и на всички е ясен предстоящия резултат. Просто да спрат да играят мачовете, да обявят бойкот срещу тая система. Да бойкотират корумпираното бфс, това ще даде голяма гласност и хората ще се включат в протестите, ще има мащаб.

68

Реалност

преди 6 месеца

Страх тресе плешивия алкохолик .

67

Анонимен

преди 6 месеца

Първо защо не може да се играе в София, и после защо не може да бъде преместен в Пловдив?

66

НЯКОЙ

преди 6 месеца

Най-добре е служебна загуба и дисквалификация, та целия сват да разбере кой е Перукан и как се управлява футбола в България.

65

Банкеръ

преди 6 месеца

Е то 3 на 0 е приемлив резултат.Ако мачът се играе освен антирекорди ще има и грозни скандирания,които дълго ще се излъчват в международните телевизии.Един мач на Левски от 1на 3 до 3на4 е класика вече много години.И със Сърбите служебно е разумно решение.Колкото до протестите на феновете те трябва да са пред домовете на Перуката,Лечков,Костадинов и т.н.Тия хора са си повярвали.

64

Анонимен

преди 6 месеца

Ама какви са тия простотии с този мач. Какво им става на перуките.

63

Анонимен

преди 6 месеца

Какъв парадокс. Тези които прославиха Българския футбол през 1994 година ,те го унищожиха. Станаха пиянци,интриганти и...Затова вече в юного държави карат футболистите да бъдат едновремено и вишисти с минимум колеж.....

62

Анонимен

преди 6 месеца

Това си е Българска черта. Държим кокала до край. Без значение че не ставам за нищо..Преместиха го в Пловдив все едно е извън България и там са доволни от Бони Михайлов и нивото на футбола.

61

Ивелин Михайлов

преди 6 месеца

Ако трябва и в Разград ще протестираме до пълно закриване на бг футбола!

60

Боби Михайлов

преди 6 месеца

ПУСКАЙ ПРЕСЛАВА!

59

Програмист

преди 6 месеца

Дано да ги дисквалифицират!

58

Ивелин Михайлов

преди 6 месеца

Най-големият Исторически парк в света до Варна настоява бг футболът да бъде закрит! Няма никакъв смисъл от него!

57

Дъното

преди 6 месеца

Това е краят!Това е дъното!Окопали се във властта алчни и векадърни същества!Като полски мишки се крият.Понеже в България,никой не си подава оставката сам,мечтаят си да ги съди българският съд/защото излизат оттам по-чисти и от пране/,обединение на всички фенове и бойкот на тези хрантутници до край!

56

:)

преди 6 месеца

Кво ревете всички ве.... такова нещо като "национален отбор" не трябва да има в този му състав да ходим и да ни бият като кучета навсякъде....много отдавна трябваше да го премахнат до като евентуално не дойде нормално поколение обичащо футбола....ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ, ЧЕ НЯМА ДА ГИ БИЯТ ОТНОВО и няма да го дават..мазохисти такива.

55

РВ

преди 6 месеца

Че 0-3 от Унгария не е зле при положение че ако се разиграят, нашите котенца ще отнесат поне 5 парцала.

54

Анонимен

преди 6 месеца

Супер, няма да берем повече срам до края на квалификациите

53

Анонимен

преди 6 месеца

Дисквалификацията си струва ако помогне да изгонят ония изчадия окупирали БФС

52

Анонимен

преди 6 месеца

Български фенове от различни фракции - покажете се мъже български и се обединете а обща цел - сваляне на тази противна шайка, която потъпка българския футбол, бъдещето на цяло поколение и продължава кръвожадно да краде. Вървете където и да се играе мача и го бойкотирайте.