76

Християна

преди 6 месеца

Англия като ЕС и САЩ е вече ислямизирана, инфилтрирана с ислямски терористи и про-терористи, които са винаги на страната на терористите като тях и заедно на страната на злото срещу истината, Бог и Неговия избран народ Израел, и срещу създаденото от Бога човечество, което управляваните от дявола ислямски терористи целят да изколят, ограбят и погубят с измами и терор, както правят сега срещу Израел.И ако ООН не експулсират всички ислямисти към ислямските им държави ще са поредни жертви на терор

75

Анонимен

преди 6 месеца

117 и аз мислех същият коментар да напиша Лондонистан се намира във Англистан и е в Западен Европейстан

74

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Тея къде бяха след атентата на 7ми октомври?

73

аноним

преди 6 месеца

ЛОНДОНИСТАН

72

Анонимен

преди 6 месеца

Ама всички хора с очи, виждат как се бомбардират жени и деца, без прекъсване! Оставени без ток, вода , храна и ти падат бомби нон стоп- не можеш да спиш , не можеш да си намериш място където да си в безопасност! Какви хора живеят в БГ , че нямаме отношение към страданието на невинните! Какво значение има каква религия изповядват! Май забравихме, че живеем до Турция! Ако скоро не се прекрати това изтребление , ще има сериозни последствия!!

71

Анонимен

преди 6 месеца

Само местни хора на снимката

70

Анонимен

преди 6 месеца

Британия е 80 милиона укропитек а денковците и кировците нямат и половин милион валидни избиратели.

69

Анонимен

преди 6 месеца

И да, даже в Лондон укропитек.

68

Анонимен

преди 6 месеца

И както казах укропитек с цъкаме на оценки не става. Бандерия приключи, Хазария отдавна няма, а евреите се помислиха за недосегаеми като американците и попаднаха в клопка на соббствената си " изключителност" и сега целият мюсюлмански свят от над милиард и половина е срещу тях, а латинска америка и африка не искат да имат нищо общо с евреите.

67

Анонимен

преди 6 месеца

Русия е водила над 14 войни с османлиите. Когато Русия е пращала кораби на територията на днешна Сирия срещу османският халифат, в америка са горили вещици и е имало куклус клан който все още го има, справка - Дейвид Дюк (бивш кандидат за президент).

66

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен днешните палестинци нямат нищо общо със старите филистимци --------------- палестиниците имат много общо със "шведите"! Затова никоя мюсулманска страна не ги иска. Факт.

65

Анонимен

преди 6 месеца

1115 сам ли си казваш споко ахаха. 10% в България са мюсюлмани. 10% са и във Франция

64

Анонимен

преди 6 месеца

А най смешното е че бонговските укропитеци сами знаят че крайна е била част от ссср. Ако не беше по американска поръчка ако някой бе закачил украинският флаг преди поръчката щяха да го възприемат като знамето на ссср. И много ги е страх от това защото са си фашуги.

63

Анонимен

преди 6 месеца

113 бонго не си отговаряй сам на себе си. Виж колко са много в Лондон. За укропитеците няма нищо. А сглобката на пеевски умира

62

Бонго Бонго

преди 6 месеца

Претенциите на Палестина?Представи си, Турция дава пари на ДПС да основани се Турска автономна република в България. Варна става столица и половината България се населяват бг турци и парите вместо за развитие се инвестират в тунели. А оръжията от Турция. Омразата се проповядва в джамиите и т.н.Това е Палестина в Израел.Аннадънму

61

Анонимен

преди 6 месеца

"значи можем да постигнем съгласие, че днешните палестинци нямат нищо общо със старите филистимци - нито етнически, нито културно?" - Както вече няколко пъти ти беше обяснено... Също както и с българите и държавата България. Според теб явно не съществуват българи, щом днешните са християни, а тези създали България са тенгеисти. Или ако се направя на теб, ще трябва да кажа "Какви българи! Такива в 2023 не съществуват! Аспарух е вярвал в Тангра! Не в Христос!"

60

Анонимен

преди 6 месеца

Нямали нищо палестинци общо гледай ти. То пътя на коприната бил от вчера а не още от преди новата ера. Евреите нямат нищо общо с ония египетските. Те не са фактор там.

59

Анонимен

преди 6 месеца

" В Библията няма такова нещо, лъжец. Може би се бъркаш с филистимците, но те нямат нищо общо с тези, които днес се наричат "палестинци"." - Ти на колко години си? На 5? Родителите ти знаят ли, че пишеш в Интернет? Смятай колко назад в развитието си трябва да е някой, щом не знае, че Филистинци, Филистимци и Палестинци е едно и също!!! Даже на турски и на арабски език не се произнася "Палестина", а се казва "Филистин".

58

Бонго Бонго

преди 6 месеца

88 ми халюцинатор Израел има 6000 годишна писмена история мамут.

57

Реалист

преди 6 месеца

До 88. В Библията няма такова нещо, лъжец. Може би се бъркаш с филистимците, но те нямат нищо общо с тези, които днес се наричат "палестинци". Филистимците са съвсем друг народ, който е бил малоброен и се е разпръснал по други земи. Палестина е географско понятие, използвано от гърците за тази територия. А за сегашните "палестинци" ти написах ясно - сбирщайн араби, пришълци от съседните арабски страни.