42

Русия се разпада

преди 6 месеца

РОБОВЛАДЕЛСКИТЕ ИМПЕРИИ НЯМАТ БЪДЕЩЕ ! МИСЛЕЩИТЕ ХОРА ГИ НАПУСКАТ !

41

Обективен

преди 6 месеца

В капитал.бг има статия ,в която се твърди,че ИНСА Ойл на Г.Симеонов в базата за пречистване в Белозам работи с руски газьол , който се пречиства и продава основно на Украйна като дизел. Та в същата статия се споменава,че участие в компанията има Делян Пеевски. Явно Шишко е решил да си има своя петролна рафинерия ,затова са атаките срещу Лукойл , а ИНСА Ойл си работи с руски суровини и никой не я разследва.

40

Обективен

преди 6 месеца

Сапунчо , ЕК не откри нарушения в износа на горива от Лукойл. Само в болните ви мозъци са тия "нарушения" ,открити от една неправителствена организация финансирана от британските служби. Работете за народа ,а не за това , свинята Шиши да приватизира рафинерията.

39

БРАВО НА СЪДА 3

преди 6 месеца

Другарко Ваня Григорова за коя си се помислила, че си позволваш да обиждаш в национален ефир хората ЛА.НОМЕТИ? Разбирам че си една обикновена чистачка, а за това не ти трябва акъл, ама все пак се осъзнай, къде се намираш! Кметството и ТВ студията не са ти тоалетните с ла.на, които си свикнала да чистиш, ама явно не правиш ралика а!? Хора които са на много, ама много по-високо ниво от тебе и са ти шефове, не си позволват такова държание, а ти коя си, че ще ти търпиме наглото арогантно поведение и простотиите?

38

БРАВО НА СЪДА 2

преди 6 месеца

Другарко Ваня хората искат демокрация да живеят свободно, нормално и спокойно, без такива, като тебе нагли да им налагат досадните им простотии, а ако не бяха гласовете на хората които преди са подкрепяли ГЕРБ и сега са им сърдити и за наказание са си дали гласа нарочно за БСП, ти дори с купените ти гласове в циг.нските махали щеше, да имаш мижав резултат така че, не се превъзнасяй и не си мисли, че си голямата работа, защото хората казаха, че си въздухарка и досадна лъжкиня!

37

БРАВО НА СЪДА 1

преди 6 месеца

Едно ОГРОМНО БРАВО за Хората работещи в съда защото те доказаха, че работят отлично, без да нарушават конституцията и законите, след като Административен съд София - град отхвърли искането на Ваня Григорова да бъде спряно определянето на кмет на столицата. Другарко Ваня твоите лъжи за фалшифициран изборен вот минаха само в ромските махали, където си си платила за да си купиш гласовете от ГЕРБ, но няма как да ти минат измамите и в съда, защото там работят доста умни хора и лъжите ти не минават!

36

Анонимен

преди 6 месеца

Догодина БВП на България ще "подскочи" сериозно и ще дръпнем пред останалите страни, и всичко това благодарение на този човек на снимката!

35

Анонимен

преди 6 месеца

искате да накарате лукойл да продаде на ваш американски човек . тия схеми са прости , съпунист такъв

34

Аноним

преди 6 месеца

Денков сега друго приказваш а от ГЕРБ като ти показваха Факти вие промените се подигравахте но така е като с 33 депутата управляват държавата пълна разруха пълно безхаберие за държавата потъване невиждано

33

Анонимен

преди 6 месеца

На загуба ли да работят? След като твърдите, че Руската държава контролира Лукойл и се обогатява, защо няма междудържавен договор с фиксирани цени?Защото вие не сте поискали, за да сте харесате на ЕС! Или защото сте изнасяли в Украйна и затова ЕС си затваря очите? Поне си затваряйте устите и си трайте, не разлайвайте кучетата, защото ставате смешни!

32

Анонимен

преди 6 месеца

"...че ще бъде съдържателна и обективна" - Хахахаххааххахахаах!!! Мuшok, ти сериозно ли, бе? Муахахахахахахахахахахахахахахах!!! Точно тези двулични наглеци обективни? Хахахахахахахахах!!!

31

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименАми според мен физиономията му показва, че е точно българин... що ти на ром ли мязаш или на турчин?

30

Анонимен

преди 6 месеца

Ха - секретарката на магнитски 1 се изказала ..

29

??

преди 6 месеца

А,Добрев като ти казваше за далаверите ти ,защо искаше да го съдиш ?

28

Такова

преди 6 месеца

Ми_3ер-но същество не съм подозирал че може да стане министър-председател. Имали сме всякакви бандити на тоя пост, като почнем с Луканката, минем през Филип г_3я, Мавъра, Боци и т.н. но такова безхарактерно под_ ма3-вало не е имало до сега на тоя пост. Най-големия срам за България е този. Гнуся се като го гледам.

27

иванова

преди 6 месеца

то каква ли друга радост му остана, горканчо, жив да го ожалиш...........

26

Анонимен

преди 6 месеца

Този българин ли е,защото физиономията му показва друго.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Сапуна на академика да разследва, щото *** има от преди 3к години, не 10к Мойсей са мил още

24

Никос

преди 6 месеца

Тоя какъв долен *** е.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Това е нова форма на мазохизъм - да се радваш, че ще те разследват. Поредно дъно.