47

Анонимен

преди 6 месеца

Браво на тях скоро и у нас!

46

запознат

преди 6 месеца

До само питам: Нашата мис от украино-израелски произход го е учила този предмет в украйна и виждате ли сега какъв секс бизнес върти по света!

45

само питам

преди 6 месеца

А третокласничките ще учат ли в училище предмета "Как се прави секс бизнес"?

44

Цветан Камелий :

преди 6 месеца

Либера3ти,сър! Евроатлантически ценности (каквото и да значи т'ва)...

43

Антон

преди 6 месеца

До Милюка. Аз пък ако съм събираме се няколко и ти чупим главата. И да видиш колко смешно ще ти стане.

42

Ходжа Ястреб Ефенди

преди 6 месеца

Единственият път за спасението на рода адамов е да поеме по праведния път на исляма. Иначе синът ви ще ви доведе зет и дъщеря ви снаха, и вие ще дондуркате кученца вместо внуци.

41

джо престъпникът

преди 6 месеца

Тези цивилизовани Западни сви..нищо друго не са дали то това наложиха и принудиха да приемат закон тъй като в Парламента им както във всички Европейски страни са на власт лицемерите предатели назначени от Задокеанският господар окупаторът на Европа.

40

Анонимен

преди 6 месеца

а деца ще взимат от Африка или или Индия и ще умира нацията бавно но със сигурност! Или ПРИБАЛТИИЦИТЕ СТНАХА нация благодарение на СССР КОЙТО ИМ ПОСТОРОЙ виши учебни заведения за да се сложи края на неграмотноста

39

Анонимен

преди 6 месеца

Скоро и България ще бъде принудена от ЕС да узакони правата на обратните, както направиха задължителна валидността на ИК за всички страни в Европа. Колкото и да се правят на скандализирани фалшивите пуритани.

38

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен35Няма начин да ги объркам с жена! Гледайте така наречената "адамова" ябълка. Това няма начин да се скрие, освен с някакво шалче може би. Също така и сигурен признак е окосмяването на главата. Ние, мъжете имаме 2 дъги от двете страни към слепоочията навътре. Ако видите дама с шалче и перука, която гласът и е като на полски алкохолик - 1 между очите, и... Надалеч!

37

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 39Възможно е :)))

36

Анонимен

преди 6 месеца

Балтийските джуджета не стига че имат демографска криза, ами и успешно я задълбочават. Тези народи предстои да изчезнат от лицето на земята. И така е справедливо.

35

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 35. То и затова я няма Римската империя ха ха ха ха ха ха

34

Анонимен

преди 6 месеца

До пример 36. Бреййй отде ги знайш тия раоти ? Много са интересуваш начи от руските певци...

33

Анонимен

преди 6 месеца

Ураааааааа....пубедааааааааа

32

пример

преди 6 месеца

Руския "певец" Шаман който нашумя напоследък защото е лансиран от путин да пее на митингите му и да натиска червени бутони е всеизвестен обратен но понеже е поддържан от путин спокойно си живее живота и си печели парите. Даже си композира и пее песен наречена "Мой бой" която двусмислено възпява неговия любовник и в същото време руската война.

31

Анонимен

преди 6 месеца

Има транссексуални, дето направо може да ги объркаш с жена, обаче мъж с мъж, нещо не върви работата, говоря за гейовете :))) Никого не съдя, то хомосексуализма си съществува отдавна, те даже в Римската империя са го считали за нормално нещо...хахахахаха :)))

30

Анонимен

преди 6 месеца

***, гейове и ***, това е болестно състояние на душата. Като и педофилията, дето се опитват да наложат като новото нормално. Осъзнато състояние...от човека...болестно състояние. Имаго и при животните, но не е осъзнато.

29

Анонимен

преди 6 месеца

Това Нас нормалните хора не ни интересува!

28

Забрана осиновяване!

преди 6 месеца

От както свят светува има различни сексуално ориентирани хора Никой не ги съди затова Но да живееш извратено мама 1 мама 2 да объркваш детското съзнание умишлено е голям грях