51

Анонимен

преди 6 месеца

Помня навремето преди хиляди години и аз съм забравил вече, кога пасях декември динозаврите на северния полюс, та беше голяма жега, не щяха да излизат от водата говедата.

50

Анонимен

преди 6 месеца

В коя история?! Със сигурност е имало по-горещи лета, есени и зими....Аз помня една зима, в края на 90тте, точно около Коледа и Нова година беше толкова топло и слънчево, че изобщо нямах чувството че е края на Декември. Топлото време през зимата докарва депресия.

49

Анонимен

преди 6 месеца

Грета сигурно като и се пъърди стиска да не затопля климата

48

Анонимен

преди 6 месеца

...А то градушка ни удари,а то порой ни мътен влече, слана попари, засух бешев земята зърно се опече....1910г., климатолог П.Яворов

47

Bili

преди 6 месеца

абе кво беше пийк ойл тиори? ...според тази теория петрола се предполагаше да е изчерпан до 1980та...а то кво? петрол било възобновяема енергия...?

46

Bili

преди 6 месеца

Клаймът Локдаун Нау!!

45

Пазвантоглу

преди 6 месеца

Е то пак ще се завираш като плъшок, и ще гризеш суха вършина щото друго няма да има. Ако не и, то твоите деца или внуци.

44

Анонимен

преди 6 месеца

До Пазвантоглу че ако ще живеем като плъхове в каннала, какво значение има? Искат да се върнеч към пълна мизерия, за да намаляваме "емисии" от безвредни газове и ужким да променяма климата! Абе колко наивни сте вие???

43

Пазвантоглу

преди 6 месеца

Друзята не искат да се откажат от петрола и другите екстри. Докато не опоскат планетата като скакалци няма да мирясат

42

Глобален Затоплист

преди 6 месеца

Днеска в София беше много топло и сухо! Направо се удавихме в суша!

41

Мразя плебеи

преди 6 месеца

Ще си трябва нов локдаун този път по климатично усмотрение, просто няма начин. Не може всеки втори да ми кара няква таралянка и да парди навсякъде и да замърсява. С мирижливите крака - у панелките и там ще седите вече всичко е хоум офис и храна - по поръчка - няма да ви се позволи да карате коли повече и да си развявате дисагите по центъра.

40

Анонимен

преди 6 месеца

Пълни глупости, преди някакви си 50 милиона години е бил т.нар. Палео-еоценски термален максимум, когато около полюсите е било почти тропическо топло. А преди някакви си 90 милиона години Антарктида е била обитавана от динозаври, а климата нещо подобно на съвременна Европа. Тая ваша най-гореща година евентуално може да се отнася за последните 200 години, което е едно мигване от историята на земята.

39

El Tigre

преди 6 месеца

Не мисля така. Аз живея в Германия и тука си е студено. Отоплението го включихме още в началото на октомври. Но гледам, че в България си е доста топло. Което е добре! Прая 5 год и се връщам, остават ми още една, бал съм ги тука и времето и всичко!

38

Марсел Попов

преди 6 месеца

Цъpвyлю продължава да си живее в неговият си свят нищо че калпака на кapтyнатa му гори !

37

Анонимен

преди 6 месеца

Да го кажат на Топлофикация, че нещо сметките им бяха като за най-лютата зима.

36

Анонимен

преди 6 месеца

Украинската армия форсира Днепър, Израелската армия унищожи 180 тунела в Газа, правителството актуализира плана за приемане на еврото- но тук Г-ца Христова ни лъже че 120 000 години не е имало жега като сега

35

Анонимен

преди 6 месеца

Определение: Не за хора, а за тълпа: Тълпата представлява голяма група от хора, повечето от които не се познават, струпани на дадено място. Тя е лесно манипулируема маса и политиците често се възползват от този факт.

34

Анонимен

преди 6 месеца

интерсно ми е от къде знаят че е най -горещата от 120 000 години .

33

от народа

преди 6 месеца

Юли беше толкова топъл, че може би е бил най-горещият месец от 120 000 години - ха ха ха, през юли са горешниците

32

Ристу

преди 6 месеца

По-правилно е да се каже: "2023 беше най-студената зима, която някога ще имаме в бъдеще."