16

Тиквуний 4.0 :

преди 5 месеца

"Кой ми крадна WC-то?!?!? Щях да напълня три чекмеджета с това биде!!!"

15

Анонимен

преди 5 месеца

До Митко Павлов - Не пише какъв е каратът на златото, от което е направена тази тоалетна, но няма как да е 24 карата. Дори и 23 карата се съмнявам, че е, защото такова злато е меко и не се знае какво ще се случи, ако отгоре седне 150-килограмов шейх. Затова предположих, че е с по-нисък карат, но за толкова богати хора едва ли има значение дали тоалетната ще струва 1, 2 или 5 милиона евро.

14

gg

преди 5 месеца

Златото вероятно е откраднато от някоя колония

13

Анонимен

преди 5 месеца

Единствено златото през вековете запазва цената и миризмата с които е оценявано и тоалетолирано. Една Унция анд Еднолайно в каратно изображение са мильони долари и воняидни моменти колектирани в атомната решетка на златцето.

12

Митко Павлов

преди 5 месеца

Особено до #9: Цената на Златото се измерва винаги в трой унция с чистота 24 карата XAU, цените по улиците са за масовото използвано в бижутерията 14 карата, т.е. 0,583 чистота към 1.

11

Запознат

преди 5 месеца

Дъндиту имат такава монтирана в Канада с надпис: тоалетната на европа ни снася безплатно по 2+ милиарда в злато на година. Пък виЙ блейтИ и сега данъцитИ Ше ви вдигат, че само 2 млрд. Кредити не стигат за сглобките да краднат от вас, докато българското злато пътува за канада безплатно

10

златото е много

преди 5 месеца

харесвано от богатите . Виждал съм в ресторанти два вида в храната и като руж на лицето - писаха 24 карата . Та като люспи и като пръшец слагаха в храната и плуваше в чаша вода . Дали и Тафтаците са със злато , чувал съм - не може да се смила от корема . хахах

9

До Анонимен 6

преди 5 месеца

Преди време и по витрините на някои заложни къщи пишеше, че изкупуват злато на цена 43 лв/грам. Сега не знам по колко го купуват. Но ако старата цена ни послужи за ориентир, значи 1 кг злато е струвало 43 000 лв до не много отдавна. Колко злато е необходимо, за да се направи такава тоалетна? Дори и да тежи примерно 50 кг, значи златото за направата й ще струва малко над 2 милиона лева или около 1 милион евро. Някои притежават милиарди, десетки и дори стотици милиарди, за тях не е скъпо.

8

Шейх ибан маймун

преди 5 месеца

Просто трябва да си арабин с пари!

7

Анонимен

преди 5 месеца

До Тоалетната Ами, да. Ако беше нарчена Русия, щеше да е скована от дъски , в нея щеше да има дупка, а на един пирон щеше да има нанизани парчета Правда. А, да и вместо в дворец щяха да я показват на двора на полуразпадаща си барака.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Колко богат трябва да в човек , за да си е купил всичко което поиска и да се сети да си направи златна тоалетна

5

Анонимен

преди 5 месеца

Не знам дали някъде се произвеждат серийно златни тоалетни чинии. Но и в нашите медии имаше материали за друго - прочут майстор на златни обувки, който живее в Индия. Някои поръчват за съпругите или дъщерите си обувки от чисто злато и после този майстор ги изработва според индивидуалните особености на стъпалата на краката на тази, за която са поръчани. Дори в едно списание имаше снимка на такава обувка тип сандал на висок ток. Приличаше на бижу, изработена от пресукани финни шнурчета от злато.

4

ZZZ

преди 5 месеца

Вижте глупавата реклама на лидл още от сега са полудели с имислената коледа която лично аз няма да празнувам !

3

Анонимен

преди 5 месеца

Интересно е да се знае кой е дал пари, за да бъде купена и показвана по изложби тази тоалетна? Или някой е дал злато на скулптор, за да я направи? Или са я купили отнякъде, където произвеждат такива тоалетни заради капризите на свръхбогатите?

2

Анонимен

преди 5 месеца

Тази е била замислена като сатира, но по света съществуват такива тоалетни клекала и то не от вчера. Наистина някои свръхбогати имат такова нещо у дома си.

1

Тоалетната

преди 5 месеца

е наречена Америка...Ха!