12

Анонимен

преди 5 месеца

ЧЕРНА ДУПКА С ПЛЪТНОСТ ЧЕТВЪРТ АТОМ ВОДОРОД НА МЕТЪР КУБИЧЕН ИМА РАДИУС 65,6 МИЛИАРДА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ И МАСА 4,179 ПО 10 НА 53 КГ ИЛИ ОКОЛО 1050 МИЛИАРДА ГАЛАКТИКИ КАТО МЛЕЧНИЯТ ПЪТ, ТА КОГАТО Я СЪГЛЕДАТ ДА МИ СЕ ОБАДЯТ!!...

11

Анонимен

преди 6 месеца

Един от многото проблеми е че научно няма как да се обясни нулата. На теория уж съществува ама пак не пасва понеже 0/0 може и да дава 1. Защото нулата също е вариат в ентропията, даже може да се повтори много пъти. Тоест тя е нещо, част от системата и не е загуба на информация както се опитват неуспешно да го обясняват. И там някъде се крият пропуските. Без значение дали черните дупки ако въобще съществуват ще се изпарят от теорията на хокинг и ще остане уж нищо или нула.

10

Кокошката или яйцето

преди 6 месеца

Квантовите флуктуации в началото разпределят барионната материя неравномерно и това е предпоставка една малка част от частица и античастица да не се анихилират и да съществува материя и време(което е просто пътя на енергията която се превръща в частици или обратно). Проблемът е че нещо в теориите им винаги липсва и затова измислиха тъмна материя и тъмна енергия. Самото пространство колкото и празно да е, има температура и това води до втория закон на термодинамиката и ентропията.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Нека благодарим на кака Мара - истинския мозък, че ни е изкарала от пещерата. Благодарим ти кака Маро. Какво ли щеше да прави човечеството без теб.

8

Не е ли

преди 6 месеца

Софи Маринова?

7

Щерю

преди 6 месеца

Открили еротична снимка на пра-пра-бабата на робинята Изаура...

6

Мара

преди 6 месеца

До тези, коита са писали досега: защо си мислите, че като имате мозъци колкото да пазите равновесие, няма хора с истински мозъци. Ако бяхме останали на такива като вас сигурно още щяхме да сме си в пещерите.

5

хм

преди 6 месеца

Ей такава работа да си намериш! Пишеш си неща, които никой не може да ти оспори и докаже, че не са точно така. Работиш си с едни диапазони на точност, в случая "от 10 до 100%" - ами то и едно дете може да даде по-точна оценка. Науката е много, много важна. На нея се дължи напредъка, но тук много се преекспонира. Минат 5 години и излезнат с нова статия - оказа се, че тази черна дупка не била на 200 светлинни години, ами на 350. Онази звезда не била на 5 млрд. години, ами на 2 млрд. *** няма пробле

4

MaйMyнaтa

преди 6 месеца

Глyпaцитe вэемат много пари эа глyпocтитe, а още по големи идeoти им ръкопляскат

3

Бай Чеп

преди 6 месеца

Изворът на белоногата?

2

Анонимен

преди 6 месеца

А какво е имало преди големия взрив? А какво има след Вселената която е дълга 15 милиарда светлинни години според вас, драги разбирачи??? Никой не може да отговори на тези въпроси. Иначе големи мозъци го раздавате. Смях!

1

Анонимен

преди 6 месеца

Определят възраст и маса на черна дупка, на вселената, а ни предоставят снимки и анимацийки с фотошоп