20

Арести за бандити

преди 6 месеца

ПОне 100 години затвор за нагли престъпници на властс начело с Борисов и Радев.

19

защо са на колония

преди 6 месеца

Това ми звучи като някой осемдесет годишен на каже , повишаването на сексуалната ми активност е от ключово значение Не знам защо раним институции въобще .

18

Анонимен

преди 6 месеца

А относно ПВО- то - Отново руското ПВО доказа, че нямат равни. Откакто руснаците задействаха А50 нищо не минава през тях. Не съм лобист на руските заводи, но фактите са си факти - Справка - Украйна. Това, че сме в НАТО не е проблем да купуваме наистина ефективни и ефтини оръжия. Гръцкото ПВО е въоръжено с С300, а турското с С400. Прословутите и безбожно скъпи Патриоти гърмят сватбарската и нищо не уцелват. Който иска - да гледа клипа от летището в Киев. Себе си не можа да опази Патриота.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Мда, наистина всяка държава вече тррябва да има дронови, и противо-дронови войски. Разузнавателните едва ли ще ги направим по- евтини и ефективни от китайските, а ударните- Ланцет нямат равни както се видя в Украйна. Танковете вече изгубиха значението си. Прекалено много и все евтини средства има за поразяването им. Леопард, Челинджър и Абрамс даже неуспяват да стигнат до линията на съприкосновение. Ефективни са леките БМП с мощни оръдия. Колкото и дебела броня да има, на Ланцета му е все тая!

16

хомосексуалисти

преди 6 месеца

крадеца не гони крадеца използва такива като него корумпирана гад какво искаш бе масон гадев хомосексуалисти Асен Киро Бойко Рдев злоби извратени

15

Анонимен

преди 6 месеца

какво ти пречат християни бе сатанист охранен

14

преди 6 месеца

Иво твой човек ясно покварявай християни браво на масон Гадев масон Асен масон Киро сатанисти кабала слуги

13

Анонимен

преди 6 месеца

шефа на мафията

12

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва да се въоръжим само с германска техника, руското е скраб, а американското е надценено

11

Анонимен

преди 6 месеца

Поръчките трябва да се правят към европейски партньори, а не извън ЕС, така ни източват?

10

алооо

преди 6 месеца

абе фигурант , не знаеш ли че нямаме войска а оръжието го раздадохме по заповед на милионерите в Брюксел . то и граница нямаме пак по тяхна заповед де .

9

Qwerty

преди 6 месеца

Какви отбранителни способности? Ние нямаме армия бе Радев! И не говоря за самолети, танкове, кораби, подводници и ракети. Говоря за личен състав. 80% от тях са в системата само заради статута си на държавни служители и грам не им пука за службата и честа на пагона. Има цели скатани поделения в които се влиза само с връзки. Сестри, жени, гаджета, любовници, братовчеди и наши хора.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Радев и ти ли? От кого да се отбраняваме?

7

Анонимен

преди 6 месеца

С руските самальоти на които Радев е фен я докарахме до кривата круша. Самальоти има авиация няма.

6

Ветропоказатель

преди 6 месеца

До Анонимен 1 /// Гаспадарите чорапни не са в САЩ, а в радная Мацква и в пасольството на Мутрафоновна.

5

Самальот

преди 6 месеца

До Продажник - Виж, как тези бракми смляха ония в долината на шарените ***.

4

Оръжейник

преди 6 месеца

Да купува от СеСеСеРе самальоти за борба със щатски подводни лодки. Това му се иска на Чорап Грипенов. Иначе казано, по иновативни мисли и инДженерни сФащания на асиметрични мисли е изплющял в землята другаря Т.Х. Живков. ;)

3

Анонимен

преди 6 месеца

"Достъпни иновативни технологии" означава стрели, лъкове, копия и прашки.

2

Хе хе

преди 6 месеца

Айде, и Радев почна. Почвам да си мисля, че "войната" с Баце беше само за пред хората. Кога Бойко успя да го пречупи, не знам, но пък Радев чак толкова да не осъзнава какви са всъщност "харвардските" мошеници, не ми се вярва. А Киро и Асен свършиха на пръв поглед невъзможната задача да изперат Бойко и да изчистят имиджа му. България наистина е Абсурдистан, че и Страната на Чудесата.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Купете ядрено оръжие на хартия, Чорап, хем краварските ти господари печелят, хем пак няма да представляваме заплаха!