14

Военно летище

преди 6 месеца

Да пригодят пистата на военното летище Доброславци за резервна. Защо чак в Букурещ да кацат?

13

ааааа

преди 6 месеца

по някой път изобщо не слизат ! макар и рядко ....но се случва за съжаление ...историята е доказала че в този живот всичко може да се случи ....

12

ПорЦелан

преди 6 месеца

Летяхме веднъж с двама колеги от Денвър до Дълес, Вашингтон. Самолета беше пълен с китайски туристи. На аварийният изход имаше китайци които не знаеха бъкел Английски, тях ги махнаха и нас ни сложиха там. Колегата поиска да си премести лаптопа над местата дето ни преместиха, на което стюарда му каза: "Спокойно бе момче, всички слизаме на едно и също място". Тогава това ми се стори смешно и пълна истина, но като четеш за случаи като горният се замисляш, че не винаги това е вярно.

11

бг смешки 2

преди 6 месеца

и аз това се чудя - защо не са били отменени полетите при положение че всички виждахме че времето в БГ е лошо със силен вятър . изобщо българите спряха да мислят тотално последните години ...имам чувството е сме най-прсотият народ в цяла Европа !

10

Анонимен

преди 6 месеца

Ако са паднали кислородните маски, ивчето сто процента е с кафява резка , даже повече.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Татарски драми и трагедии !

8

Анонимен

преди 6 месеца

Абе българска работа

7

Анонимен

преди 6 месеца

Полетите

6

Анонимен

преди 6 месеца

По мое мнение е трябва ло да отменят полтите, след като са разбрали какво е времето.

5

Лигавщини

преди 6 месеца

А можеха всички да повърнат в пликовете си и самолетът виртуозно да кацне на летище София. Какви са тия разходки до Румъния и това пилеене на гориво и време?

4

Алекс

преди 6 месеца

Няма нищо драматично и ужасяващо.Пилотът е направил опит да кацне,видял е,че няма условия и грамотно е насочил самолета към резервното летище.А пътникът какви аларми е видял,не е ясно.Алармите са при пилотите,а не в пътническия салон.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Случва се. Ако има коли под наем оттам, мяташ се и караш. Черноморието е по- наблизо. Но при полета за връщане ще има трудности с връщането на колата. По- добре да бяха кацнали в Пловдив.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Лигльовци

1

Тео

преди 6 месеца

Сигурността на хората е с предимство. Колкото до пилотите - е, те са тренирани да издържат до 3,5 G без проблем. Машината - на много повече. Друг е въпросът, че ако се стигне до там, 95% от пътниците ще са припаднали и ще има мнооого работа за почистващия персонал. Ненужно - така, че правилно решение на диспечерите и на пилотите!