18

r3v0lv3r

преди 6 месеца

Един от лидерите на западният бряг призна, че Хамас масово се евакуират с линейки. Цивилните са оставени да страдат, а "смелите" бойци си спасяват кожите.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Следя тези новини от доста източници, навсякъде пише, че Хамас са забранили на палестинците да напускат Газа и са затворили границата си,вкл. не позволяват и на хората с двойно гражданство да напускат. Значи едно е 'евакуацията спря', а съвсем друго е 'Хамас не пуска цивилни да се евакуират в Египет'.

16

Истина

преди 6 месеца

Да, не трябваше да отварят граница до връщане на всички еврейски заложници и унищожение на всички терористи от Хамас Джихад ИДИЛ Хизбола и др. още по-малко да пращат 400 тира хуманитарна помощ на терор.им съюз Палестинска автономия да продължат престъпленията с ракети, отвличане, да разпространяват лъжливата пропаганда на Хамас като че Израел е ударил болница (ударена от Джихад!) че 15 палестинци били убити в линейка(коя линейка вози повече от болен и придружител, освен пълната с терористи?

15

Правда

преди 6 месеца

Изобщо не трябваше да бъде отварян коридор за евакуация на семействата на терористи преди да върнат 243 евреи заложници,нито да им бъдат давани тонове помощи пак наготово от ООН заплата за терора и масовите кланета, защото невинни Палестинци няма! всички са ислямски арабски терористи или про-терористи,съучастници на тях нелегални окупатори измамни протестиращи, отвличащи изнасилвачи масови убийци, получаващи милиони подкупи за престъпленията си и трябва да бъдат екпулсирани само в Арабски п-в

14

българин

преди 6 месеца

И правилно решение мисля,Палестинците,Да не напускат Палестина! Гръмко звучи Израелското съобщение,"бягайте Палестинци" щото Ние "идваме"?! И ще нахлучт на опразнени територии,като "победители"? Е няма как да стане това! Вече и Палестинците са си научили урока за съвременната война! Има клипове в нета,как Палестинци Бомбят с дронове и противо танкови снаряди танковете на Израел! Придобиха опит от Съвременната война между Русия и Украйна!-:)

13

До ///

преди 6 месеца

Да не ти се налага да си на тяхно място, че ще се у....реш.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Дреме ни, важно е, че баш българете ги евакуираме.

11

///

преди 6 месеца

Да не се окаже ,че всички са българи незнаещи и сричка на български .Да се юрнат насам.

10

до до рендету

преди 6 месеца

"Ядрен удар няма да нанесат..." ------ Зная!!!, но самият факт, че в правитеството на Израел има такива "сранни индивиди" (много меко казано) не всява увереност в действията им! В момента казуса се р///аздухва яко по световните медии, а Натяняху бърза да ги увери, че това е лично мненние на Министъра, но шокиращото е високият процент на подкрепа сред евреите.

9

до 9 рендету

преди 6 месеца

Ядрн удар няма а нанесат, но резултата накрая ще е същия. Тези тунили ще искат мощни дълбочинни бомби, които тепърва предстои да бъдат използвани. Има видеота, може да видите как след единични попадениия, сградите се свличат една след друга като от контролирани взривове в основите. За сравнение, руснаците до сега не са успяли да съборят сграда от първия път, само ограничени щети.

8

рендету

преди 6 месеца

Скандал в Израел!!!! В интервю за израелското радио "Кол Барама", Израелския Министър Амихай Илияху предложи по ивицата Газа да бъде нанесен ядрен удар! Мнозина евреи покрепиха идеята..., което шокира доста световни медии!

7

Анонимен

преди 6 месеца

Респект за евреите. Няма как палестинците да имат министър, който официално е от Хамас и да кажат, че Хамас е просто терористична организация. Не, Палестина са Хамас и Хамас са Палестина. Е, сега се наиграха, очакваха да вдигнат малко шум и нещата да тръгнат по старо му - международни помощи, които се ползват за копаене на тунели и купуване на оръжие, но накрая резултата ще е различен. Тепърва още по-зле ще става за палестинците а.к.а. Хамас. А никой по света няма и да им помогне.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Свобода за Палестинският Народ. Вън Окупаторите от Палестина!

5

Бен Гурион

преди 6 месеца

Май след официалното "предупреждение" на Израел към ООН да не помага на терористите от Хамас, взеха да "чуват" а? Истината е, че т.нар. миротворчески и хуманитарни организации в Газа вече близо 20 години си затварят очите за това как Хамас бавно превръща Газа в терористичен анклав, а по-лошото е, че го правят с пълното съзнание, че помощите, отпускани на Газа, отиват за поддържането на Хамас, вмесно за благоустройство и просперитет на Газа.

4

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Нито една арабска държава не иска палестински бежанци. Просто факти.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Израел са на път да се заличат сами!

2

Анонимен

преди 6 месеца

Нещата не отиват на добре!

1

Анонимен

преди 6 месеца

Приятеля на Путин, Насрал, обеща заличаване на Израел!