9

toti

преди 6 месеца

АБЕ НАЙ ВЕРОЯТНО БОЦЕТО ГИ Е ОМАГЙ0САЛ

8

Много странно

преди 6 месеца

Как в цял свят ,където се използват,машините работят...САМО В БЪЛГАРИЯ, ПРИ ПЕРФЕКТНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ОТ КОМПЕТЕНТЕН И НЕЗАВИСИМ ЦИК НЕ РАБОТЯТ? Защо ,бе буля ...лично мнение...ако този явен саботаж ,с мирис на необуздана корупция и отчайваща некомпетентност не се разследва от прокуратурата на Р България......като престъпление на длъжностно лице при изборния процес...лично аз не виждам, кое друго престъпление може да се разследва.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Таз буля Росица Матева пак лъже нещо! За какви институти по управление и стандартизация и министрства става дума?! Производителя трябва да каже дали въпросната хартия е съвместимма с принтерите които използва. А те са казали съсем точно - НЕ Е СЪВМЕСТИМА! Зора е ясен - да се даде послание, че машините са ненадеждни. По същата причина миналата седмица така и отмениха машинното гласуване. ЦИК са проблема, въпроса е защо?

6

Анонимен

преди 6 месеца

Правилно! ЦИК не може да отговаря за безумни решения на депутати и съдии! Сега да си вземат хартията и да си я ползват по свое усмотрение!

5

Хах

преди 6 месеца

И точно за това всеки момент ще бъде спрян машинния вот, нали?

4

Анонимен

преди 6 месеца

Кой не си свърши работата? Или пак няма виновни? Цирка е пълен.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Хартията е мека подходяща е знаете за какво.

2

Петър Спасов

преди 6 месеца

Вижте сега, този ПроСото наистина съществува, но не съм аз, нито моят бойфренд Мустафа Хаджъ. Ние сме от Пловдив, а онзи е от Пазарджик. Да, правили сме секс с него, но на гарата в Пазарджик. А с Мустафа правихме секс в парка в Пловдив и неква съдийка псевдо моралистка ни накисна.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Голям саботаж на тея машини. Българина мрази корупцията, но само ако не е част от схемата.