35

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 19 - Точно това е проблемът Преди 10-15 години не беше така, ама тогава започнаха да пъплят неолибералчетата, които решиха, че е много яко, да идваш едва ли не с пижамта на работа, да си правите раздумки, както и да си фамилиарничат с хора, 10 нива над тях. И го обърнаха на деткса градина. И възрастните (демек всеки, които е с акъла на 19+ годишен), почна да ни дотя.

34

Анонимен

преди 6 месеца

"6 месеца само 2 часов ден и светлина" - Стига си приказвал глупости ...

33

Анонимен

преди 6 месеца

Пичове - в коя страна сте? 3 часа по задръстванията може в Лондон или Хонконг.

32

Анонимен

преди 6 месеца

"И това е дийл брейкър определено!" - Много са изпоамериканчихме нещо ...

31

Анонимен

преди 6 месеца

Глупости поредни. Подобни статии копи-пействани попоръчка от съчитилети- изпълнители на интересчийските заповеди, са жалки с очевидно лъжливото си съдържание.

30

Анонимен

преди 6 месеца

До 34 - Къде ти беше офиса, бе? В Пловдив ли?

29

Анонимен

преди 6 месеца

Какво ви уморява бе, мързеливковци. Причината, да я спират масово е, че почти никйн е рабти. Месец-два има яху-ихи и до там.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Напротив. Ходенето до офиса ми костваше 3 часа на ден (в двете посоки с трамвай/пеша). Тези 3 часа сега мога да ги ползвам за по-полезни неща. Отделно, тъй като съм съпорт и трябва да реагирам на секундата при проблем - в тези 3 часа аз реално съм "безпомощен" в трамвая ако се случи нещо. В къщи - лаптопа е винаги на 1 метър от мен и мога да реагирам 24х7 по всяко време за секунди. Та зависи си много от работата де.

27

баба Яга

преди 6 месеца

Разбира се, че ще ме измори след като едночасовото лаладжийстване можеше да е 2 реда мейл. Но някакви хора със срещички си оправдават съществуването и заплатата. Иначе се приключи с ходенето по мръсните офиси, но някои още се правят на ущипани госпожици.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Еми не е вярно :) Няма как да ме измори спестените 2 часа на ден висене по задръствания! Тъпотии на разни измислени изследвания.... вече дори не е смешно! Искате да си напълните офисите... ама няма да стане! В момента всеки пита дали потенциално новата му компания предлага ХО. И това е дийл брейкър определено!

25

Ала-бала

преди 6 месеца

Това е вярното: "Форматът на срещата имаше малък ефект върху хората, които бяха силно ангажирани и ентусиазирани от работата си.". Другото е ала-бала

24

Анонимен

преди 6 месеца

по-глупава стат не съм чел

23

Анонимен

преди 6 месеца

Тотални глупости

22

Анонимен

преди 6 месеца

Нарича се "съклет".

21

Бочко

преди 6 месеца

Шефа има барче (той му вика кафе- ресторант) в офис сграда и винаги ухажваше с пликове меринджейте да агитират шефо си за бек ту дъ офис ,а и те искат да са в офиса иначе вкъщи чистят на жената и нема де да си покажат новия епъл уоч.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Това е за дистанционни срещи а не за дистанционна работа. Но като им се спи те са сънливи и на училище и на обикновена работа и на срещи и тн.така че причината не е дистанцията а че не са се наспали.

19

Еколога

преди 6 месеца

Зависи кога е правени изследването във Финландия ако е правено в тъмната полвина на годината ( 6 месеца само 2 часов ден и светлина) е изкривено. Дистанционната работа е по-продуктивна .На хибриден режив в офиса пада с над 30% продуктивността.Само като ти се доходи то тоалетна сутрин и е филм .Една тоалетна за 30 човека и като мине един дето е ял боб и яйца и после сълзи и сополи 15 минути... Да не говорим за нимфоманката дето я има във всеки по-голям офис , да се чудим днес кой ще я прибира...

18

Анонимен

преди 6 месеца

Тва него на снимката ли ше бачка, а?Писачи на статията сменяите снимката, нигъс само бебета правят в днешно време а едно време и хубав джаз правеха

17

Анонимен

преди 6 месеца

А работата у днеса силно затъпява - вижда се по неграмотните драскачи там.

16

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 5. И аз предпочитам да си кютам от къщи. Но много се разсейвам със странични неща. Даже понякга в паузите гледам индийски филми. И все пак е по-добре. В офиса ми се налага да слушам споровете на колегите, което е по-голяма драма от индийския филм :)